29-01-2023 Розваги 801

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 29.1.2023

Новинки кіно, які вже можна переглянути онлайн. 29 січня 2023

Редакція порталу Експеримент знову підготувала новий список нових релізів онлайн-кінотеатрів і стрімінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Ваші і наші / You People

Комедія Кеньї Берріса розповідає історію молодої пари, яка стикається з низкою труднощів під час знайомства з батьками один одного. Прірва між поколіннями, культурні відмінності та тиск суспільства — всі ці теми торкнуться картини. 

В'язниця 77 / Modelo 77

1977 рік. Молодому бухгалтеру загрожує 20 років ув'язнення за розтрату. В очікуванні вироку він приєднується до групи ув'язнених, які вимагають амністії.

Останній рейс / Paradise Highway

Водій вантажівки Саллі змушена займатися контрабандою заборонених вантажів, щоб урятувати свого брата від смертельно небезпечної тюремної банди. Оперативники ФБР йдуть її слідом, коли в останній посилці Саллі виявляє дівчинку-підлітка.

Перевертень: Фільм / Teen Wolf: The Movie

У місті Бікон-Гіллз з'явилося жахливе зло. Вовки знову виють, закликаючи повернутися Банші, Верекойотів, Пекельних гончаків, Кіцуне та решту нічних перевертнів. Але тільки такий перевертень, як Скотт МакКолл, вже не підліток, але ще не альфа, може зібрати нових союзників і возз'єднати перевірених друзів, щоб дати відсіч наймогутнішому і смертоносному ворогові, з яким вони коли-небудь стикалися.

Гра з ключами / El juego de las llaves

Сімейне життя Антоніо та Лаури дало тріщину. У пошуках нових відчуттів вони разом із друзями погоджуються взяти участь у таємничій «Грі з ключами». Три сімейні пари і не підозрюють, куди заведе їх спрага експериментів, адже головне правило гри - жодних правил.

M3GAN

Джемма - робототехнік у компанії з виробництва іграшок. Несподівано отримавши опіку над своєю нещодавно осиротілою племінницею, вона дарує дівчинці експериментальну ляльку-андроїд, яка невдовзі в буквальному розумінні розуміє свою місію захищати дитину.


Читати також