05-02-2023 Розваги 590

Новини кіно за тиждень. 5 лютого 2023

Новини кіно за тиждень. 5 лютого 2023

Ми знову розповідаємо вам про новини зі світу кіно. Сідайте зручніше. Буде коротко та цікаво. Приємного читання та мирного нам усім неба!

Том Гарді зіграє маніяка у серіалі Apple

Том Гарді

Зірка "Венома" Том Гарді виконає головну роль в гостросюжетному серіалі "Лазар" (Lazarus). Кримінальний трилер вийде на стрім-сервіс Apple TV+, ексклюзивно повідомляє Deadline.

В основу серіалу буде покладено однойменний шведський роман Ларса Кеплера (псевдонім подружжя-письменників Олександри та Олександра Андорилов) 2018 року. Сюжет розвивається навколо поліцейської Саги Бавер, яка йде слідом відомого серійного маніяка Юрека Вальтера (Гарді). Той після скоєних вбивств перебуває у психіатричній лікарні. Бавер під прикриттям проникає до закладу та намагається з'ясувати причини та обставини події.

Сагу в серіалі втілить Зазі Бітц (Джокер). Серіал зрежисує та адаптує Ейстейн Карлсен («Ліллехаммер»). Подробиці релізу не повідомляється.

«Гладіатор 2» отримав дату релізу

Гладіатор 2

Сіквел історичного епіку «Гладіатор» вийде у прокат США 22 листопада 2024 року, повідомляють ЗМІ із посиланням на студію Paramount.

Режисерську посаду картини знову займе Рідлі Скотт, який знімав першого «Гладіатора» (2000). Картина отримала «Оскар» за найкращий фільм і зібрала у світовому прокаті 503 млн. доларів.

Головну роль у сіквелі, можливо, виконає ірландець Пол Мескал («Нормальні люди»). Події розгорнуться через 25 років після оригінальної стрічки і розкажуть про Люцію, племінника імператора Коммода (Хоакін Фенікс).

Зйомки заплановані у Марокко цієї весни. 

З'явився перший трейлер «Перекладача» Гая Річі

Новий проект Гая Річі з Джейком Джилленголом у головній ролі вийде цієї весни.

Сюжет стрічки розвивається навколо пораненого сержанта Джона Кінлі (Джілленгол), який разом із провідником-перекладачем Ахмедом (Дар Салім) намагається вижити на полі бою в Афганістані. Ролі у фільмі також виконали Ентоні Старр, Олександр Людвіг та Емілі Бічем.

Сценарій Річі написав спільно зі співавторами «Джентльменів» та «Операції “Фортуни”» Айвеном Еткінсоном та Марном Дейвісом.

Тома Генкса омолодять для нового фільму за допомогою штучного інтелекту

Том Генкс

На зйомках стрічки «Тут» режисера Роберта Земекіса будуть використані вдосконалені технології «дипфейка», при якій штучний інтелект змінює обличчя акторів.

Виконавці головних ролей у фільмі Том Генкс та Робін Райт зможуть зіграти молоді та вікові версії своїх персонажів за допомогою компанії Metaphysic та генеруючого інструменту Metaphysic Live.

В основу стрічки «Тут» ліг однойменний графічний роман Річарда МакГвайара 2014 року. У центрі сюжету опиниться сім'я, яка перебуває в одній кімнаті протягом десятиліть.

Гільєрмо дель Торо екранізує «Похованого велетня» Кадузо Ішіґуро

Гільєрмо дель Торо

Режисер Гільєрмо дель Торо («Лабіринт Фавна») повідомив про роботу над новим мультфільмом ляльок — екранізацією роману «Похований велетень» Кадзуо Ішіґуро 2015 року. Про це він повідомив в інтерв'ю The Telegraph.

Дель Торо тривалий час був зацікавлений «Велетнем»: у 2018 році він представив список неекранізованих сценаріїв, серед яких виявилася адаптація Ішіґуро. Нову версію тексту дель Торо написав разом із Деннісом Келлі («Матільда», «Утопія»).

Вийшов трейлер горору «Бугімен» за твором Стівена Кінга

20th Century Studios поділилася дебютним трейлером "Бугімена" - нового горору за мотивами оповідання Стівена Кінга. Реліз фільму в США заплановано на 2 червня.

Сюжет розповідає про двох сестер, які важко переживають трагічну смерть матері. Переїхавши до батька, вони виявляють, що у його будинку оселився монстр. Ролі у проекті виконали Кріс Мессіна, Софі Тетчер, Марін Айрленд та Девід Дастмалчян.

Режисером "Бугімена" виступив Роб Севідж.

Джулія Робертс та Дженніфер Еністон зіграють у комедії про обмін тілами

Джулія Робертс та Дженніфер Еністон

Лауреатка "Оскара" Джулія Робертс ("Красуня") та володарка "Еммі" Дженніфер Еністон ("Друзі") виконають головні ролі в новому комедійному фільмі для стрім-сервісу Amazon Prime Video. Про це ексклюзивно повідомляє Deadline.

Деталі безіменного проекту не повідомляються, проте відомо, що сюжет буде присвячений двом жінкам, які обмінялися тілами. Режисером та сценаристом фільму виступить Макс Барбаков («Зависнути в Палм-Спрінгс»). Актриси також спродюсують стрічку разом із Марго Роббі та її компанією LuckyChap Entertainment.

Робертс та Еністон раніше знімалися у картині «Нестерпні леді» 2016 року.


Читати також