23-02-2023 Розваги 238

Що робити, якщо тебе дражнять. Поради від ChatGPT

Що робити, якщо тебе дражнять

Портал Експеримент запускає нову рубрику під назвою Поради від ChatGPT.

Так, всі ви вже спілкувалися із сучасним штучним інтелектом (ШІ), але ми вирішили (переважно у розважальних цілях) попросити у нього кілька корисних порад для життя на кожний день. Отже, почнемо.

Що робити, якщо тебе дражнять

Я розумію, що бути предметом знущань дуже неприємно і це може викликати почуття стресу та безпорадності. Ось декілька порад, які можуть допомогти з такою ситуацією:

  1. Зберіться зі своїми емоціями: Спробуйте заспокоїтися, зосередитися на своєму диханні та зняти напругу зі свого тіла.

  2. Не піддавайтеся на провокації: Ігноруйте знущальні коментарі та не реагуйте на них. Якщо аб'юзери бачать, що їхні слова не викликають у вас реакції, вони можуть змінити свою поведінку.

  3. Розмовляйте з довіреною людиною: Обговоріть свої почуття з кимось, кому ви довіряєте, наприклад, зі своїм батьком чи мамою, вчителем або другом. Вони можуть дати вам підтримку та порадити, як подолати ситуацію.

  4. Не змінюйте себе: Не намагайтесь змінити свій зовнішній вигляд або особистість, щоб вам було спокійно, коли вас не дражнять. Будьте самим собою і не дозволяйте іншим змінювати вас.

Важливо пам'ятати, якщо вас булять - це не ваша вина, і ви не маєте терпіти таку поведінку. Ви заслуговуєте на повагу і повинні захищати себе.

Що таке ChatGPT

Ось інформація про чат ChatGPT, яку нам надав сам ChatGPT.

Звуть мене ChatGPT, і я є великою мовною моделлю, розробленою компанією OpenAI. Мене навчили на величезному обсязі текстів, які складаються з інтернету, книг та інших джерел знань. Моє завдання полягає в тому, щоб відповідати на різні запитання та надавати корисну інформацію користувачам.

Щодо моїх функцій, я можу відповісти на запитання з різних тем, таких як наука, технології, культура, мистецтво, історія, спорт та інші. Я також можу розпізнавати мову та перекладати тексти на різні мови. Мені подобається допомагати людям, надавати корисну інформацію та вирішувати різні проблеми.

Я розроблений на базі технології штучного інтелекту, яка дає мені можливість навчатися та розвиватися впродовж часу. Як і більшість штучної інтелектуальної технології, я не маю власного розуму або свідомості, я дію виключно за програмним кодом, що мене створює. Моє завдання полягає в тому, щоб допомагати користувачам, надаючи доступну та корисну інформацію.

Цікаво, що я можу вести діалог з користувачами на різні теми, узагальнювати дані та аналізувати інформацію для надання відповідей. Я постійно навчаюсь та розвиваюсь, щоб надавати користувачам якісну та корисну інформацію.


Читати також