У Відні пройшов другий благодійний захід Charity event in Vienna від United for Freedom та THE ICON

У Відні пройшов другий благодійний захід Charity event in Vienna від United for Freedom та THE ICON

25 травня у Відні пройшов благодійний захід Charity event in Vienna, організаторами стали Ірина Адоніна, засновниця United for Freedom та Юлія Сухорукова, засновниця онлайн-порталу THE ICON. 

Це вже другий захід у співпраці Ірини та Юлії. Вони продовжують збирати діалогові події для об’єднання українського ком’юніті за кордоном та знайомити підприємців, власників бізнесів для подальшої співпраці задля спільної мети. 

Запрошеними спікерами другого заходу Charity event in Vienna стали fashion-стиліст Ганна Романко, яка поділилися лайфхаками зі створення «розумного гардеробу» та розказала, як за допомогою прихованих елементів в одязі відчувати «тиху розкіш», та практикуюча психологиня Дар’я Головач, яка допомогла розібрати прості техніки, спрямовані на зміцнення своїх «внутрішніх опор» та розповіла про важливість прислухатися до себе, також поділилася, як самостійно знижувати градус тривожності та не хапатися за всі справи одразу.

Атмосфера була наповнена корисною інформацією, також окрім цікавих тем діалогової події та благодійної місії на гостей чекало частування, фотосесія, pop-up, аукціон від українських брендів та подарунки від партнерів.

Головним партнером заходу виступила Швейцарська компанія AGESTOP SWITZERLAN, яка  виробляє інноваційні продукти для догляду за шкірою виключно високих стандартів, орієнтованих на результат. Точність, чистота та бездоганна якість – синоніми Швейцарського виробництва.

Цього разу свої лоти для аукціону надали бренди: MARELLE, SHPALTA, KATELAB, ONE by ONE та SOÏVKA. 

Зовсім скоро Ірина та Юлія організують нову зустріч, щоб об'єднати українське ком’юніті за кордоном, налагодити співпрацю між бізнесами і брендами, а також підтримати українське. 


Читати також