24-06-2023 Розваги 504

Новини кіно за тиждень. 24 червня 2023

Новини кіно за тиждень. 24 червня 2023

І знову ми розповідаємо вам про новини зі світу кіно. Сідайте зручніше. Буде коротко та цікаво. Приємного читання та мирного нам усім неба!

«Місія нездійсненна» продовжиться після восьмого фільму

«Місія нездійсненна» продовжиться після восьмого фільму

Режисер «Місії нездійсненна» Крістофер Маккворрі заявив, що франшиза не закінчиться після восьмого фільму, «Смертельна розплата. Частина II».

За словами Маккворрі, у нього і виконавця головної ролі Тома Круза «вже є ідеї щодо наступних проектів». Сьома частина «Місії» стартує у міжнародному прокаті у липні; реліз восьмої намічено на 2024 рік. Крім Круза ролі у стрічці виконали: Ребекка Фергюсон, Гейлі Етвелл, Ванесса Кірбі, Пом Клементьєв, Вінг Реймс, Саймон Пегг та ін.

Том Круз пообіцяв зіграти зі Скарлетт Йоганссон в одному фільмі

Скарлетт Йоганссон та Том Круз

На прем'єрі «Місія нездійсненна 7» Том Круз заявив, що не проґавить можливості попрацювати зі Скарлетт Йоганссон. Раніше актриса сама виявляла бажання співпрацювати з Крузом.

«Вона приголомшлива. Відмінна актриса та кінозірка. Так. Це станеться. Я спостерігав за її кар'єрою все життя. Вона неймовірно талановита, вкрай харизматична. Було б класно. Вона може все. Могла б знятися у комедії, драмі, бойовику, саспенсі. Вона з тих, хто змушує льнути до екрану перед камерою. Тож це безумовно станеться», — запевнив Круз.

Йоганссон мала брати участь у зйомках третьої «Місії» в середині 2000-х, проте покинула проект, віддавши перевагу трилеру «Чорна орхідея». Сьома частина екшн-франшизи із підзаголовком «Смертельна розплата» стартує у прокаті 10 липня.

За участю Йоганссон минулого тижня вийшла комедія «Місто астероїдів» Веса Андерсона. До кінця року вона також з'явиться у фільмі «Наречена».

Завершилися зйомки нового проекту Девіда Кроненберга

фільм Девіда Кроненберга

Девід Кроненберг закінчив виробництво наступного фільму «Савани» (Shrouds). Головну роль у ньому виконає Венсан Кассель.

Зйомки стартували у травні у Торонто. Сюжет майбутньої стрічки розповість про скорботного вдівця-бізнесмена Карш (Кассель), який вирішує побудувати спеціальні машини-гробниці для зв'язку з померлими та дорогими для нього людьми. Якось невідомий оскверняє його саморобне кладовище, і Карш вирушає на пошуки вандала. Паралельно герой переосмислює своє існування та згадує померлу дружину.

У «Саванах» також знімалися Діане Крюгер, Гай Пірс та Сандрін Голт. Точна дата релізу невідома.

Вийшов трейлер «Фаворитки» з Джонні Деппом

Стрічка за участю Джонні Деппа вийде у прокат 20 липня.

Режисеркою картини виступила Майвенн («Мій король»). Сюжет розповідає про взаємовідносини французького імператора Людовіка XV (Депп) з його останньою фавориткою Жанною Дюбаррі (Майвенн).

"Фаворитка" відкривала недавній Канський кінофестиваль.

Вийшов трейлер комедії «Красуні в бігах» Ітана Коена

Студія Focus Features опублікувала дебютний трейлер фільму «Красуні в бігах». Це перший самостійний проект Ітана Коена («Старим тут не місце»).

Сюжет розповідає про подруг Джеймі (Марґарет Кволлі) та Меріан (Джеральдін Вішванатан), які їдуть у дорожню подорож і заразом опиняються в епіцентрі божевільних подій. У фільмі також знімалися Педро Паскаль, Метт Деймон, Колман Домінго та Біні Фелдштейн.

Реліз у США заплановано на 22 вересня.

Голлівудські «мейджори» відмовилися брати участь у конвенті Comic-Con

Comic-Con

Студії Disney, Sony і Universal, а також стрім-сервіс Netflix і канал HBO не братимуть участь у майбутньому фанатському конвенті Comic-Con.

Причиною може стати можливий страйк голлівудських акторів. 30 червня Гільдія закінчує контракт з альянсом продюсерів. Якщо його не продовжать, актори приєднаються до сценаристів і почнуть власні протести з вимогами підвищити заробітну плату.

Конвент Comic-Con проходить у Сан-Дієго, де щорічно презентуються новинки для шанувальників. Цьогорічний зліт стартує 19 липня. Свою участь поки що розглядають Warner Bros. та сервіс Max, Paramount та Amazon.


Читати також