На що звернути увагу при виборі магазину іграшок?

магазин іграшок

Сьогодні забезпечити своїй дитині доступ до цікавих, якісний, а головне нешкідливих іграшок – непроста справа. Особливі складнощі виникають з перевіркою дитячих товарів на відповідність усім стандартам, які гарантують безпеку найменших користувачів. Відповідні документи та сертифікати може надати лише перевірений магазин дитячих товарів, який давно існує на ринку та дорожить своєю репутацією. Ми дамо кілька порад, які спростять вибір хорошого магазину іграшок.

Можливість легкого пошуку та замовлення асортименту

Зараз практично всі сфери життя перейшли до інтернету. Хороший магазин з іграшками, слідуючи віянням часу, повинен мати свій візуально привабливий сайт, який буде:

  • спонукати відвідувача ознайомитися з асортиментом;
  • мати зрозумілий інтерфейс та поділ товарів на відповідні категорії (наприклад м'які іграшки, фігурки тварин, конструктори і т. д.);
  • мати базові фільтри, як-от назва виробника чи обмеження по віку дитини;
  • мати блог, де час від часу з'являтимуться новини індустрії дитячих товарів.

Сучасний магазин іграшок “Raiduga” пропонує можливість замовити товари онлайн та доставити їх за вказаною адресою. Це значно полегшує життя батькам, які мають можливість придбати нові іграшки для своїх малюків, не виходячи з дому.

Іграшки, створені в гармонії з довкіллям

Сьогодні виробляється так багато іграшок, що вони можуть поставити під загрозу стан навколишнього середовища. На щастя, споживачі стають все більш обізнаними з проблемою забруднення природи й охочіше купують дитячі товари, виготовлені з натуральних матеріалів, що відповідає найвищим світовим стандартам екологічності.

На пакуванні іграшок з дерев'яними компонентами можна знайти таке маркування, як PEFC або FSC. Ці знаки підтверджують законний видобуток сировини. Сертифікат GOTS означає, що при виробництві іграшки використовується екологічно чиста бавовна, безпечна для дітей. На це слід звертати увагу, якщо ви купуєте, наприклад дитячі подушки іграшки.

Простота повернення та рекламації товару

При виборі інтернет-магазину іграшок також варто уточнити питання повернення чи обміну придбаних товарів. Прозорі правила спростять повернення іграшок, які через якісь причини не відповідають очікуванням покупця. Такі правила розміщені на сайті raiduga.com.ua. Варто пам'ятати, що, придбавши через інтернет, кожен покупець має право повернути товар протягом 14 днів. Цей термін відраховується з дня отримання товару.

Читати також


up