Нова версія першої української музичної  платформи Muscreators

Нова версія першої української музичної  платформи Muscreators

Перша українська музична онлайн платформа Muscreators презентувала нову версію автоматизованого промо для артистів.Тепер платформа перетворюється на персоналізованого онлайн-піар асистента та надає користувачам доступ до усіх ЗМІ, радіо та музичних плейлистів.

Вже понад два роки продукт допомагає створювати медіа-кампанії для артистів за мінімальний бюджет. Завдяки цьому, артисти можуть використовувати левову частину свого бюджету, щоб створювати якісний контент.

Вже у серпні 2023 року Muscreators запускає нову версію платформи, яка тепер стає для артистів та їх менеджерів персональним промо асистентом.  Muscreators підготував для користувачів такі переваги:   Більш зручний інтерфейс, адаптований для мобільних пристроїв. Відтепер відображається весь наявний список ЗМІ та радіо, на які відправиться ваш реліз. Кожен артист, або його представник може самостійно коригувати базу ЗМІ та радіо для розсилки та видаляти непотрібні позиції зі списку. Збір всіх даних по проявам пісень у медіа та звітність  ТА ГОЛОВНЕ УСІ розсилки по радіо та ЗМІ безкоштовні для УКРАЇНСЬКИХ АРТИСТІВ.

Оновлення платформи стало логічним продовженням стратегії розвитку команди платформи: «Muscreators перетворився з одного з багатьох стартапів в стабільний та перспективний бізнес-проєкт. З командою ми зуміли пережити не тільки ковідні обмеження, а й події Великої війни. Щиро вдячна нашим артистам, які попри все продовжують займатися творчістю та розвивати власні кар'єри, даючи слухачам можливість оцінити саме ті треки, які стають саундтреками цього часу. Разом ми створюємо нову, здорову та прозору шоу-бізнесову систему, яка повністю очистилась від корупції та інших рудиментів пострадянщини. Оновлення Muscreators стало новим рівнем якості, комфорту та результативності у роботі нашої команди та може надати раніше недоступні можливості для тисяч незалежних артистів зі всього світу. Звісно ми не могли не підтримати вітчизняних музикантів у нинішніх умовах та пішли на безпрецедентний крок надали безкоштовний доступ українським артистам до усієї нашої бази. Певна, цей крок допоможе новому поколінню зірок реалізуватися та знайти свою аудиторію по всьому світі», - розповідає засновниця Muscreators Ольга Білозір.


Читати також