09-09-2023 Розваги 1215

Новини кіно за тиждень. 9 вересня 2023

Новини кіно за тиждень. 9 вересня 2023

І знову ми розповідаємо вам про новини зі світу кіно. Сідайте зручніше. Буде коротко та цікаво. Приємного читання та мирного нам усім неба!

«Хлопчик і птах» не стане останнім фільмом Хаяо Міядзакі

Хаяо Міядзакі

Хаяо Міядзакі не йде на пенсію. Чутки про завершення кар'єри мультиплікатора розвіяла віце-глава студії Ghibli Дзюн'їті Нісіокі. Перебуваючи на прем'єрі мультфільму «Хлопчик і птах», продюсер уточнила: картина не стане останньою в кар'єрі Міядзакі, адже режисер вже приходить до офісу Ghibli з новими ідеями.

Сюжет «Хлопчика» розповідає про підлітка Махіто, який розшукує свою матір у чарівному світі. Прем'єра відбудеться у листопаді.

Вийшов трейлер драми «Одне життя» з Ентоні Гопкінсом

Студія Warner Bros. представила дебютний трейлер "Одного життя" - біографічної драми за мотивами реальних подій. Головну роль у стрічці виконав дворазовий лауреат "Оскара" Ентоні Гопкінс. Фільм розповість історію «британського Шиндлера», філантропа Ніколаса Вінтона. Напередодні Другої світової війни він врятував із окупованої нацистами Чехословаччини 669 дітей та вивіз їх до Великобританії. У картині також знімалися Гелена Бонем Картер та Джонні Флінн. Режисером виступив Джеймс Хоуз («Всесвіт Стівена Гокінга»). Світова прем'єра відбудеться на міжнародному кінофестивалі у Торонто 9 вересня.

«Ворон» з Біллом Скашгордом офіційно вийде 2024 року

«Ворон» з Біллом Скашгордом

Студія Lionsgate придбала для прокату ремейк "Ворона". Нова версія фільму з Біллом Скашгордом («Воно») у головній ролі з'явиться у кінотеатрах у 2024 році. Сюжет стрічки розповість про гітариста Еріка Дрейвена, якого разом із його дівчиною вбивають злочинці. Герой перероджується як ворона і вирушає мститися вбивцям. В основу «Ворона» покладено графічний роман Джеймса О'Барра. Найбільш відомою екранізацією є фільм 1994 року, під час якого трагічно загинув актор Брендон Лі. Зйомки ремейку проходили у Празі та завершилися у 2022 році. У фільмі також знімалися FKA Twigs та Денні Г'юстон. Режисером виступив Руперт Сандерс. Сценарій адаптував номінант на "Оскар" Зак Бейлін ("Король Річард").

У новому тизері «Привиди у Венеції» Еркюль Пуаро зустрічається з потойбічним світом

Вийшов новий тизер фільму «Привиди у Венеції» з Кеннетом Браною у ролі Еркюля Пуаро. У відео герой потрапляє до ясновидячої Джойс Рейнольдс (зірка «Все, скрізь і одразу» Мішель Йео) і стає свідком злочину. Незадовго до інциденту Пуаро зізнається, що він давно вже не вірить ні в самих привидів, ні в медіумів, здатних із привидами розмовляти. Він вважає, що такі особи, як Джойс Рейнольдс, просто користуються людьми у безвихідній ситуації. До речі, Пуаро запросила на зустріч його подруга Аріадна Олівер (Тіна Фей із «Вбивств в одному будинку»), яка хотіла викрити теорії про надприродний світ. У результаті і сама Олівер, і її друг Пуаро виявляються втягнутими у загадкову історію вбивства. Тепер Еркюлю Пуаро доведеться знову зайнятися розкриттям злочинів. Щоправда, цього разу нічого не ясно: він просто чув звук падаючої люстри та крики людей. Тим часом ясновидець натякає, що, можливо, до цього таки причетні сили з потойбічного світу.

Вийшов перший трейлер фільму «Діти шпигунів: Армагеддон» Роберта Родрігеса

У новій комедії шпигунська родина Закарі Лівая побореться з небезпечним розробником відеоігор.

Це п'ята частина культової франшизи. Головні ролі у картині виконали Закарі Лівай із «Шазаму!» та зірка «Глибоководного горизонту» Джина Родрігес. Перші «Діти шпигунів» вийшли ще далекому 2001 року.


Читати також