24.09.2023
Розваги
eye 1065

Новини кіно за тиждень. 24 вересня 2023

Новини кіно за тиждень. 24.09 2023 року. Нові фільми, трейлери та тизери

І знову ми розповідаємо вам про новини зі світу кіно. Сідайте зручніше. Буде коротко та цікаво. Приємного читання та мирного нам усім неба!

Вийшов трейлер ювілейного спецвипуску «Доктора Хто»

Канал ВВС представив новий трейлер серіалу «Доктора Хто». Спецвипуск, присвячений 60-річчю шоу, вийде в листопаді.

До головних ролей Лікаря та його компаньйонки Донни повернуться Девід Теннант та Кетрін Тейт. 

З'явився тизер п'ятого сезону Фарго

Канал FX опублікував тизер нового "Фарго". П'ятий сезон кримінальної антології виходить 21 листопада.

Дія сюжету відбувається у 2019 році. Шериф Північної Дакоти Рой Тіллман (Джон Гемм) вирушає на пошуки домогосподарки Дот Лайонс (Джуно Темпл), яка втекла від сім'ї та правоохоронних органів у Міннесоті.

У сезоні також знімалися Дженніфер Джейсон Лі, Джо Кірі та ін. Автором та шоураннером виступає Ной Гоулі («Легіон»). Дату релізу відклали на тлі страйків акторів та сценаристів — спочатку «Фарго» міг повернутися на екрани у вересні.

Оскар Айзек зіграє у фільмі про Данте Аліг'єрі

Оскар Айзек

В інтерв'ю "Голлівудському репортеру" режисер Джуліан Шнебель оголосив про свій наступний проект - адаптацію роману "В руці Данте" Ніка Тошеса. Головну роль у фільмі зіграє Оскар Айзек. Сюжет стрічки розгортається в Італії XIV століття, де Данте Аліг'єрі шукає натхнення для «Божественної комедії», а також у Нью -Йорку нашого дня, коли Тошес перевіряє справжність першого рукопису Данте. Розвиток адаптації розпочався в 2008 році, а Джонні Депп мав намір грати в стрічці.

Вийшов тизер реаліті-шоу «Гра у кальмара: Виклик»

Netflix представив дебютний тизер реаліті-шоу за мотивами «Ігри у кальмари». Проект «Гра в кальмара: Виклик» вийде на стрімінгу 22 листопада.

У змаганнях візьмуть участь 456 людей з усіх куточків світу. Вони боротимуться за грошовий приз у розмірі 4,56 млн. доларів. Зйомки проходили у Великій Британії минулого року. Автор оригінального серіалу Дон-хьок Хван попросив авторів реаліті-шоу «бути простіше».

Сюжет «Гри в кальмара» відбувається на жорстокому турнірі на виживання, де учасники на смерть борються за суму 45,6 млрд ієн (38,6 млн доларів). Серіал став культурним феноменом та найпопулярнішим проектом Netflix. Другий сезон імовірно вийде 2024 року.

Пан Дуркогепель та Рік Прайм повернулися на новому плакаті 7-го сезону Ріка та Морті

Рік і Морті 7 сезон

Adult Swim показав новий постер 7 сезону мультсеріалу для дорослих Рік і Морті. На знімку повернулися Пан Дуркогепель та Рік Прайм – заклятий ворог основного Ріка.
Вчений Рік Санчез та його онук Морті Сміт на фото опинилися у дивному вимірі, де йде дощ зі спагетті та фрикадельок. Морті обіймає Ріка, а його дідусь на когось чи щось дивиться. Рік і Морті при цьому стоять біля ями, з якої стирчать дроти.

На задньому плані можна побачити ще трьох героїв. По центру розташувався Рік Прайм - той Рік, через якого загинули дружина і дочка основного Ріка. Після смерті рідних Рік оселився в альтернативному вимірі, де його дочка жива. Наприкінці 6 сезону Рік зібрався вистежити лиходія, чим він і займеться у нових серіях. Допомагатимуть вченому Морті та Саммер.

Компанію Ріку Прайму на постері склали горила та Пан Дуркогепель – друг родини Смітів-Санчезів. Востаннє ми бачили Пана Дуркогепеля у сцені після титрів фінальної 10 серії 6 сезону, де герой після розриву стосунків із дружиною почав старанно тренуватися.

Прем'єра 7 сезону «Ріка та Морті» намічена на 15 жовтня. У сезоні буде 10 епізодів.

Читати також


up