Співачка Kaleria презентує дебютну пісню «Тебе безмежно люблю»

Співачка Kaleria презентує дебютну пісню «Тебе безмежно люблю»

Kaleria - проста дівчина з України, яка із самого дитинства мріяла дарувати людям свою музику та свою творчість.Попри все, я записала свою першу пісню в студії.  Для мене все, що пов'язане з музикою - це глибокий подих сили, писати музику - це моє життя.

Я дуже мрію про те, щоб мої пісні доторкнулись до кожного людського сердечка. Я мрію дарувати людям свою музику, яка ллється від душі.

Пісня, якою я хочу з вами поділитись, написана про наших українських воїнів. Мені хотілось, щоб кожен воїн знав, що вдома на них чекають, що їх безмежно кохають. Саме так називається моя пісня "Тебе безмежно люблю".

Нажаль мого військового хлопця, для якого я писала цю пісню з нами вже немає, він мій герой, він захищав нашу Україну. Тож мрію щоб цю пісню почули, щоб ця пісня лунала, щоб мій коханий з небес теж її почув. Він цього дуже хотів.

Це перша моя пісня, і я б хотіла щоб її почули багато людей. І я на цьому точно не зупинюсь. В планах випуск нової пісні. Я впевнена, що вона зачепить кожне серце до сліз.

Читати також


up