Музичний дует Lippy&Les презентують теплий трек «Аюдаг»

Музичний дует Lippy&Les презентують теплий трек «Аюдаг»

Lippy&Les — це музичний дует, створений Ірою Лобанок (Krapka;Koma, Porichka) та Лесем Якимчуком (NevertheLes, Ua First Aid) влітку 2023 року під час музичної резиденції на Бакоті.

Музиканти познайомились на початку повномасштабного вторгнення як волонтери. Іра тоді займалась зборами коштів та закупівлею засобів захисту для військових, а Лесь створив організацію UA First Aid, що спеціалізується на тактичних аптечках та медикаментах. Лише згодом вони дізнались, що обоє займаються музикою та почали товаришувати ще й як артисти. Двотижнева резиденція на Бакоті дала змогу попрацювати над спільною піснею, реліз кліпу на яку відбувся 20го вересня.

"Нам хотілось зробити мрійливу пісню, яка хоча б трішки покаже слухачам та слухачкам те майбутнє, за яке ми боремось. Крим — це історія, яку ми не хочемо і не збираємось закінчувати. Ми не обриваємо свій зв’язок із півостровом, подіями та емоціями, які ми там мали і хочемо мати. Поступове закінчення треку натякає на тривалість, це наче три крапки після “to be continued” вкінці фільму, що закладає очікування наступної частини.

Наступний реліз заплановано на кінець жовтня-початок листопада. Однак, це буде зовсім інший стиль та задум", - діляться музиканти.


Читати також