Анастасія Федорович. Вчитель, який змінив моє життя

Анастасія Федорович

Вчитель - це той, хто впливає на нас своїми знанням, досвідом та відданістю своїй справі. У моєму випадку, цей вчитель прийшов до мене у вигляді південно-корейського музичного гурту (G)I-DLE. Їх музика, стиль стали справжнім відкриттям та суттєво вплинули на моє мислення та погляди.

Вперше я дізналася про цей гурт від своїх друзів, які мріяли потрапити на їх концерт. З цього моменту я зацікавилася їхньою творчістю. Мою увагу привертали не тільки неймовірно зворушливі та глибокі пісні, але й особистості самих виконавців. Члени гурту виявилися дуже талановитими, креативними та відданими своїй справі. Їх музика несла в собі глибокий сенс та викликала емоції, а виступи вражають своєю енергією та відкритістю до світу.

Після того я ознайомилася з історією створення гурту, та була приємно вражена, адже вони стали успішними завдяки власним зусиллям і таланту. Це надихнуло мене докладати більше зусиль у своїй діяльності та вірити в себе. Вони довели, що навіть у складних умовах можна досягти великих результатів, якщо йти до своєї мети з впевненістю та наполегливістю.

Музика стала для мене не тільки джерелом натхнення, але й підтримкою у різних складних життєвих ситуаціях. Їх тексти розповідають про справжні проблеми та виклики, з якими зіштовхуються молоді люди на сьогоднішній день. Це допомогло мені краще розуміти світ та знаходити власний шлях в ньому. Крім того, гурт підкреслює важливість культурного різноманіття та взаєморозуміння між різними національностями. Дякуючи цьому гурту, я не лише отримала нове хобі, але і змінила своє бачення світу. Їх музика навчила мене вірити в себе та свої можливості, а їх приклад натхнення та самовідданості залишиться зі мною назавжди.

Отже, (G)I-DLE та їх творчість стали справжнім вчителем для мене. Вони навчили мене важливості віри в себе, наполегливості та креативності. Їхні пісні нагадують мені про те, що навіть у найскладніших моментах можна знайти натхнення та силу для досягнення великих результатів.

            

                 

Умови участі у конкурсі коротких оповідань «Вчитель, який змінив моє життя»

Читати також


up