27.10.2023
Культурна країна
eye 102

Ашірова Ельза. Вчитель, який змінив моє життя

Ашірова Ельза

 В кожного з нас є речі які змінили наше життя. В когось це друзі, фільми, книги, але моїм вчителем та найдорожчою людиною в світі є - мама. 
   Мама  на протязі усього мого життя завжди була поруч та наділяла мене своєю безмежною любовʼю та підтримкою. З самого дитинства мама навчала мене спершу елементарних речей, а далі і самого життя та його цінностей. Її вчення бути доброю, цілеспрямованою, щедрою, співчутливою та ввічливою пройшли немарно. 
   Мама - це не тільки близька мені людина, але й моя найкраща подруга. В будь-якій ситуації я завжди можу на неї покластися, та бути впевненою що вона ніколи мене не підведе. З нею я завжди можу поділитися своїми переживаннями, роздумами та секретами. І знаю що вона не підкаже та не побажає мені поганого. 
   Мама - це людина, яка завжди пробачить, щоб я не зробила. У найважчі часи вона була поруч, підтримувала та вірила в мене. Інколи, я злюсь що мама забороняє мені щось зробити, але з часом розумію що вона переживає та хоче вберегти мене.
   Одного разу, я попала в погану компанію, мої нові «друзі» підбивали мене на погані вчинки. Коли я поділилась про свої нові знайомства з мамою, її одразу це не сподобалось. Незважаючи на мамині переконання що ці люди погані, я продовжувала з ними спілкуватися. З часом я почала мінятися в гіршу сторону та все частіше сваритися з найближчою мені людиною. Зрештою в один день, після чергової сварки, я задумалась над тим хто мені важливіший, звісно що мама, найрідніша та найкраща людина в моєму житті. Я вибачилась перед своєю матусею та вже наступного дня закінчила спілкування з цими людьми. Зараз я розумію свою помилку, та стараюсь завжди прислухатись маминих порад, тому, що знаю материнський інстинкт вбереже мене.
   Я ніколи не забуду ту доброту та все що вона зробила для мене. Я дуже вдячна Богу, що у мене є людина на яку я можу покластися та назвати - мамою.

            

                 

Умови участі у конкурсі коротких оповідань «Вчитель, який змінив моє життя»

Читати також


up