28.10.2023
Культурна країна
eye 257

Мостова Ксенія. Вчитель, який змінив моє життя

Мостова Ксенія

Все починалося так.... Вперше я сіла на шпагат в 5 рочків, тоді я навіть не сподівалась, що все так затягнеться. З кожним днем я все більше і більше розвивала свої навички. Тоді мені ще не сильно подобались танці і я навіть не могла уявити, що колись танці стануть частиною мого життя.

Весною 2021 року моє життя дуже сильно змінилося. Я просто гралася в своїй кімнаті, коли зайшли мої батьки та сказали, що в них є для мене сюрприз. Я радісно запитала,: « Який?»  На що вони відповіли, що записали мене на гімнастику. В той момент я стрибала від радощів)

Моє перше тренування: на перше заняття мене привіз тато, коли я зайшла і побачила дівчат, які дуже-дуже красиво танцювали, мені сподобалось. Із заняття я вийшла веселою, тато з мамою теж дуже сильно раділи за мене. Мій перший виступ був 16 серпня, він був дуже вдалий)  Наступний був на Новий рік, я навіть не уявляла, що це буде мій останній виступ з гімнастики...

Я ходила туди майже два роки. Ви запитаєте чому останній? Але наступний концерт був на новий рік 2023. В той час я сильно захворіла і не пішла на нього... я була дуже сильно розчарована в той день. Після літніх канікул мій тренер, завдяки якому я полюбила танці, повідомив, що у нас буде інший тренер. Тоді я також вирішила спробувати себе у іншому виді танців і перевелася на cantemporary. Я вибрала кантемп і не пошкодувала... У моєму житті з'явився ще один чудовий тренер і переді мною стоять нові виклики. Наша команда готується до конкурсу, який відбудеться у Києві в кінці року. Також я почала відвідувати індивідуальні заняття, які мені дуже подобаються. 

Танці та гімнастика змінили моє життя, адже завдяки їм я стала дисциплінованішою, зібраною, сильнішою та впевненішою. Раніше я соромилась виступів на публіці, а зараз почуваю себе вільно й розкуто.

Все йде дуже гладко, надіюсь що так буде триватиме й далі... Тож гімнастика та танці змінили моє життя.

            

                 

Умови участі у конкурсі коротких оповідань «Вчитель, який змінив моє життя»

Читати також


up