Видавництво Vivat відкриває нову книгарню у Івано-Франківську

Видавництво Vivat відкриває нову книгарню у Івано-Франківську

11-12 листопада на площі Ринок 5 запрацює вже друга книгарня видавництва Vivat у Івано-Франківську.

“Ми мріємо, щоби простір нової книгарні став справжнім осередком культурного життя Івано-Франківська. Тому в цій книгарні у нас понад 150 м², де відбуватиметься багато цікавих заходів”, — розповіла Юлія Орлова, генеральна директорка видавництва Vivat. 

Заклад на площі Ринок 5 у Івано-Франківську стане шостою книгарнею мережі видавництва Vivat.

Запрошуємо вас на заходи, які відбудуться 11-12 листопада. 

11 листопада о 14:00 відбудеться розмова "Чи можна вижити без культури?" з Олексієм Гнатковським (режисером, актором театру та кіно) та Олексієм Рафаловичем (автором телеграм-каналу "Перехресні стежки"). Пропонуємо поговорити про відродження інтересу до локальної культури під час великих трагедій та катаклізмів. 

11 листопада о 16:00 — "На барі з класиками: вечірка-презентація серії "Vivat класика". Літературознавиця, укладачка серії Ярина Цимбал презентує серію альтернативної класики від Vivat. Модератор: Тарас Малий (культурний менеджер, координатор програми «Читай)

12 листопада о 14:00 запрошуємо на екскурсію “Від книгарні до книгарні”. Марія Козакевич, засновниця проєкту "#ФранківськЯкийТребаБерегти", проведе екскурсію середмістям і відреставрованими дверима. Початок екскурсії на вул. Труша, 4 (книгарня Vivat).

12 листопада о 16:00 — Розмова письменника, поета і перекладача Юрія Андруховича та радіоведучої, письменниці Олени Гусейнової на тему “Деконструкція і пастиш, на яких ми виросли: 30 років “Московіади” та український деколоніалізм”

Під час відкриття розіграють 10 сертифікатів на 500 гривень та пригощатимуть печивом з передбаченнями, на кожну другу книжку в чеку — 25% знижки (на будь-які видавництва теж розповсюджується).


Читати також