Видавничі плани на листопад 2023 Yakaboo Publishing

Видавничі плани на листопад 2023 Yakaboo Publishing

Портал Експеримент ділиться з вами цікавими книжковими новинками, які виходять в українських видавництвах.

Художня література

Проща святої Бірґітти

Проща святої Бірґітти

Вернер фон Гейденстам (серія Галерея світової прози: європейська візія)

Роман «Проща святої Бірґітти» розкриває сторінки життєпису Бірґітти Шведської – релігійної діячки, католицької святої, яку називають покровителькою Швеції та Європи. Бірґітта вирізняється глибокою релігійністю, побожністю, бачить видіння, у яких їй відкриваються майбутні події. Вона прагне присвятити себе служінню Богу та допомагати людям, намагається активно впливати на політичні події.

Роман вперше виходить українською мовою.

Вернер фон Гейденстам - шведський письменник, лауреат Нобелівської премії з літератури 1916 року.

Серія книг виходить в межах грантової підтримки ЄС «Креативна Європа».

Дитяча література

Святий Миколай вирушає в космос

Святий Миколай вирушає в космос

Пауло Манчіні, Лука де Леоне

Святий Миколай опановує нову для себе сферу — космос. Це пізнавально, весело, дивно і цікаво, адже чудеса не припиняються і в космосі. Нові пригоди Святого Миколая та його друзів — до уваги маленьких читачів.

Святий Миколай вирушає на відпочинок

Святий Миколай вирушає на відпочинок

Пауло Манчіні, Лука де Леоне

Святий Миколай та компанія його друзів вирушають на відпочинок. Отже, його цікаві незвичайні пригоди разом із звірятками та казковими персонажами — в основі сюжету книги для дітей

Додруки

Купи собі той довбаний букет: та інші способи зібратися докупи від тієї, котрій вдалось

Купи собі той довбаний букет: та інші способи зібратися докупи від тієї, котрій вдалось

Тара Шустер

В цій книжці авторка розповідає історію власного перевиховання та перетворення на чемпіонку з любові до себе. Завдяки простим щоденним ритуалам Тара змінила свою свідомість, тіло та стосунки і навчить вас, як:

  • вдавати вдячність, поки не відчуєте вдячності насправді
  • розкопати та зцілити любов’ю свої приховані емоційні рани
  • розпізнати несвідомі переконання-самообмеження і позбутися їх
  • розвінчати внутрішнього недруга та захиститися від самокритики
  • розпочинати кожен день наснажено, натхненно й з готовністю блищати
  • створити собі життя, яке ви дійсно, абсолютно, в біса, обожнюватимете!

Жінки, що біжать з вовками. Архетип Дикої жінки у міфах та легендах

Жінки, що біжать з вовками. Архетип Дикої жінки у міфах та легендах

Клариса Пінкола Естес

Книжку постійно видають ось уже впродовж 25 років, у світі загалом продано більше двох мільйонів примірників. Вона 144 тижні трималась у списку бестселерів New York Times. На думку доктора психології Клариси Пінколи Естес, здорові вовки та здорові жінки мають певні спільні психічні характеристики: гостроту відчуття, грайливий дух і глибоку відданість. Вовки й жінки споріднені за природою, допитливі, наділені витривалістю й силою. Вивчаючи вовків, доктор Естес вперше викристалізувала концепт архетипу Дикої жінки. У книжці, яка стала світовим бестселером і сенсацією The New York Times, Естес розкриває цей архетип, розшифровує давні легенди і давно відомі дитячі казки, а також пояснює його на прикладах зі своєї психоаналітичної практики.

Про українське видання:

До створення українського видання книжки долучилася трансдисциплінарний митець Олена Невертій (проект Para Platform). На обкладинці - фрагмент сакрального танцю, присвяченого пробудженню Духу та очищенню першоелементами: Землею, Вогнем, Простором, Водою, Повітрям. На жінках одяг з натуральної вовни, витканий за старовинними технологіями, до сотворення якого  долучилися найкращі майстри ткацтва Українських Карпат, об’єднані ідеєю популяризувати архаїчні форми мистецтва та ручну працю в цілому, як потужний акт колективного зцілення.

Розумію тебе! Як виховувати дітей без крайнощів

Розумію тебе! Як виховувати дітей без крайнощів

Антоніна Оксанич, Наталя Біда, Олександра Сидорченко

У цій книжці в стислій та доступній формі подано сучасні знання з психології дитини. Авторки Антоніна Оксанич, Наталя Біда і Олександра Сидорченко зібрали найважливіше для того, щоб батьківство було радістю, а в країні розвивалася взаємоповага. 

Завдяки зворушливим, подекуди жартівливим та однозначно влучним ілюстраціям Юлії Тверітіної кожен персонаж немовби оживає: так легко впізнати себе і в дитині, і в дорослому — мамі чи татові. Хай би які вони були — радісні, втомлені, сердиті — батьки люблять своїх дітей так, як можуть, а ця книжка допоможе всім охочим відкалібрувати свої почуття, навчитися висловлювати їх без шкоди для рідних і досягти близькості у стосунках між батьками та дітьми.

«Розумію тебе! Як виховувати дітей без крайнощів» — це розширена і доповнена версія книжки, що увійшла до ТОП-30 найкращих родинних видань 2019 року за версією «БараБуки» (простір української дитячої книги) і отримала відзнаку «Вибір читачів».


Читати також