BYD Auto - ключовий гравець у світі електромобілів

BYD YUAN PLUS – перша модель А-класу

BYD Auto – компанія, що працює в автомобільній галузі з 2003 року. Даний китайський автовиробник зараз випускає легкові автомобілі та автобуси з електричним та гібридним приводом. Автомобілі концерну BYD оснащені електричними акумуляторами, які виробник виготовляє сам на власних заводах. Китайські електромобілі BYD показали рекордні результати продажів ще у 2013 році: кількість проданих штук перевищила 500 000.

Донедавна BYD був відомий тільки в Китаї, і цю марку використовували в основному водії таксі. Нині компанія розпочала свою експансію на європейський ринок з ефективними електричними та гібридними автомобілями, прикладом є електромобіль BYD Yuan Plus. Ця модель продається дистриб'юторами в Україні, і вона доступна за справді вигідними цінами.

BYD YUAN PLUS

BYD YUAN PLUS – перша модель А-класу, побудована на платформі BYD e-platform 3.0. Автомобіль вигідно відрізняється на фоні конкурентів наступними характеристиками:

  • оснащений надбезпечною акумуляторною батареєю Blade від BYD, що забезпечує максимальний запас ходу на чистій електричній енергії 458 км в умовах NEDC;
  • його чудовий аеродинамічний дизайн знижує коефіцієнт лобового опору до дивовижних 0,29Сх;
  • може розганятися від 0 до 100 км/год за 7,3 секунди;
  • має спортивний інтер'єр, що відповідає вимогам сегмента чисто електричних кросоверів на європейському ринку.

Головна мета, яку прагне осягнути виробник цієї моделі, — запропонувати клієнтам зручніші та комфортніші поїздки містом. BYD YUAN PLUS уособлює авангард сучасних електромобілів, поєднуючи квартет інтелекту, ефективності, безпеки та естетики. Не дивно, що ця модель така популярна в Україні. Вона підвищує продуктивність та безпеку електромобіля, пропонуючи безпрецедентні інтелектуальні враження водіння.

Чи варто придбати електромобіль BYD YUAN PLUS?

Ціни на електромобіль BYD YUAN PLUS коливаються від 22 до 27 тисяч доларів США в залежності від дилера та комплектації. Чому так дешево? Річ у тім, що китайський виробник намагається вийти на європейський ринок з електричними версіями легкових автомобілів, які (якщо судити за цінами та якістю виконання) є цікавою альтернативою іншим, вже відомим моделям від інших виробників.

Хоча ринок електромобілів в Україні тільки зростає, розглянути можливість придбання транспортних засобів китайського виробника BYD безперечно варто. Їх відрізняє надійність, приваблива ціна та висока якість виготовлення.


Читати також