Познайомлюсь з дівчиною

Познайомлюсь з дівчиною. Денис Лукін

Денис Лукін

Познайомлюсь з дівчиною, яка розбирається в комунальних платежах. Немає нічого цікавішого і таємничішого. Ось головна загадка буття. Бог, потойбічне існування, підсвідомість — всі ці теми відпочивають.
Раніше, коли я був у додатках знайомств, я міг би так і написати: познайомлюсь з дівчиною, яка розбирається в комунальних платежах. Єдиний фільтр поставити. Решта не має значення.
Колись мені здавалось, що шарити в сучасному мистецтві — це круто. Або розумітися на музиці. Вміти гарно фотографувати.
Але людина, яка розбирається в усіх тонкощах сплати комуналки — мій герой. 
Хто має справу з сайтом ЄРЦ КП?
В чому відмінність між Центром абонентських послуг і керуючою компанією КОД, яка замінила ЖЕКи, але тільки в Індустріальному і Соборному районах?
Чому в Центрі абонентських послуг можна дізнатися про стан усіх рахунків, окрім рахунку за електроенергію?
Я сплачую за доставку і використання газу(окремі рахунки) від Дніпрогазу, та в вайбері прийшло повідомлення про борг від Нафтогазу... Але цього рахунку немає ані в платежах Приват24, ані на сайти ЄРЦ КП.
На сайті ЄРЦ КП є поле «Початковий місяць оплати» і «Кінцевий місяць оплати». За який місяць я плачу?! Якщо за попередній, то чому це відбувається в 20-их числах поточного?
За що я сплачую 600 грн квартплати щомісяця? Як мені пояснили— за прибирання довколишньої території і на утримання штату сантехніків і електриків, яких я ніколи не викличу, бо не хочу мати з ними справи, а на вулиці все одно завжди брудно. Як відмовитися від послуг ЖЕКу? Чи точніше КОДу...
ОСББ? Я говорив про це з сусідкою, ніхто в нашому будинку не хоче бути головою ОСББ. Може, це мій зоряний час?..
Куди рухається лічильник електроенергії? Куди йде наше життя... Я не сфоткав показник минулого місяця, але маю показник цього. Я хочу «від ліхтаря» вказати попередній, він має бути більший чи менший за нинішній? Хтось помічав, воно обнулюється щомісяця, чи як?
Чи потрібно збирати і зберігати паперові квітанції, які приходять до поштової скриньки? Там є якась цікава і важлива інформація, може, передбачення?
У батька є пільги, хто розуміє, як вони зараз нараховуються? В жодній із служб мені не змогли пояснити цього, посилали до соцстраху, але де він зараз знаходиться, теж ніхто сказати не може... Перенесли кудись з проспекту Калнишевського, а куди — невідомо... Гуглмепс показує безліч адресів, але чи є там щось насправді — питання. Бо це можуть бути привиди колишніх соцстрахів. Страх.
Всі знають, як правильно передавати показники за спожиту воду? Бо я попереднього місяця вказав всі цифри, які були на лічильнику, і в Центрі абонентських послуг повідомили, що цього місяця мені прийде рахунок з астрономічною сумою за 167 кубометрів води...
Комуналка — це бездонна тема. Всесвіт закінчиться, а вона ні.
Байдуже на молодих дівчат! Шукаю людину будь-якої статі, будь-якого віку, аби лиш вона могла відповісти на кожне питання, що стосується комунальних платежів. Мені потрібен якийсь людяний(?) очільник ЖЕКу з оповідання Кафки...
Особа, яка розбирається в питаннях української комуналки — це вища ланка в еволюції людства.
Я вважаю, що в школах потрібно вводити новий предмет — «Основи комунальних платежів».
Зараз 12-те число. Вже скоро моє рокове 20-те...


Instagram @deni_look_in

Читати також


up