Шукати

Шукати. Денис Лукін

Денис Лукін

З приводу відкриттів в царині медицини. Точніше, в сфері діагностики здоров'я. Знайшов нову болячку. Новоутворення в щитовидній залозі. Не злоякісне, якогось там 3 ступеню, перевірка на онкологію починається від 4.
Як не прийду — завжди щось знайдуть!
Може, не приходити?
Хто шукає, той завжди знайде...
Вже відчуваю себе самотнім пенсіонером, який вигадує собі хвороби, щоб можна було ходити до поліклініки, і отримати якусь турботу...
Ще жодного разу не було так, щоб я прийшов, перевірився, і мені б сказали: «Все добре. У вас нічого нема. Йдіть і не приходьте більше».
—Але ж боліло, турбувало...
—То вам здалося!
А починалось все романтично. Я душив одну зі своїх колишніх дівчат... На той момент не колишню, душив, звичайно, з її згоди і не сильно, під час сексу... Вона теж взяла мене за горло. Боляче! Я тоді не подав виду, але зрозумів, що щось не так. 
І от, два «вузелки» в щитовидці. Наскільки я знаю, це не красиво — говорити про свої хвороби, коли не питали, етикет цього не дозволяє. В соцмережах такий самий етикет, як і в житті? Я не скаржуся, і не намагаюсь викликати співчуття, знаєте, про що мені йдеться? Я хочу поділитися захватом. Скільки відкриттів є всередині нас!
І ще я би хотів, щоб хтось з вас сходив до лікаря, на щось перевірився і зробив про це пост — аби я не почувався таким самотнім.
Я не хочу, щоб ви щось погане знайшли у себе. Навпаки. Я хочу, щоб було так: приходиш до кардіолога, наприклад, перевіряєшся, а тобі кажуть: у вас якийсь наріст на серці, але він гарний. Воно тепер працювати буде краще, а любити ви станете сильніше. Вітаю!


Instagram @deni_look_in

Читати також


up