Сміх та й... годі

Сміх та й... годі. Денис Лукін

Денис Лукін

Люблю тих, хто може довго, заразливо сміятись. Для мене це індикатор. Доброї, хорошої людини. Ви вже пробачте, несміюни. Може, і ви колись навчитесь.
Деякі мої знайомі не здатні дозволити собі сміятись. У них ніби блок якийсь. Ця пломба закриває вихід не тільки сміхові, а і любові, емпатії, ніжності. Та не варто звинувачувати цих осіб — скоріше за все, це сталося не з їхньої волі.
Іноді, при знайомстві з новою людиною, хочеться запитати: «Як довго ти можеш сміятися? А ну, слухай анекдот. Приходить мужик до школи, сидить перед дверима класу. Виходить вчителька і каже:
—Ви чекаєте на дитину?
Той відповідає:
—Та ні, я завжди такий товстий».
Якщо чоловік або жінка не в змозі сміятися довше, ніж 5 секунд, нам не по дорозі. Я не знаю, чого очікувати від такої персони.
Хоча бувають ситуації, коли довгий сміх дратує. Дуже дратує.
Сидів нещодавно в кафе, збирався попрацювати(я ходжу до кав'ярень з ноутом, влаштовуюсь так, щоб ніхто не бачив екран, і граю в кульки). А за столиком в іншому куті залу хлопець щось так замоложує жінці, що та рже безперестанку. Фу, це виглядало як секс на публіці. Брудний, невмілий секс. 
Хотілось підійти до неї і сказати:
—Досить! Досить вже лахати!
—Чому?
—Бо не можна довго сміятись!
—Чому?
—Це гнівить Господа нашого отця небесного і сина святого духа амінь. Він серйозний чувак. Ти читала Біблію? Хоч один жарт там знайшла?
—Ні, не знайшла. Але це дивно, правда: написати кул сторі про створення світу, і жодного разу не пожартувати?.. І як ця книга вийшла в бестсейлери? Напевно, у автора просто хороші зв'язки в літературному середовищі...


Instagram @deni_look_in

Читати також


up