«На панщині пшеницю жала...»

«На панщині пшеницю жала...» Денис Лукін

Денис Лукін

Інтернет — це сучасне кріпацтво. Коли тобі треба обрати провайдер.
Читаю відгуки. Люди пишуть: інтернет поганий, але іншого вибору не було... Мовляв, за їхньою адресою можливе підключення тільки від цього провайдера. Поміщик жахливий, а до сусіднього втекти не можна, повернуть...
Ну, і краще поганий інтернет, ніж жодного.
Правда, в Слобожанському мені вдалося перехитрити систему. Коли в орендованій квартирі ми зібрались провести інтернет, і викликали майстрів, хтось з ЖЕКу, який знаходився в нашому будинку, заборонив працівникам прокладати кабелі, бо між їхньою кампанією і ЖЕКом немає угоди... А з тими, з ким є, я не хотів співпрацювати — правда, вже не пам'ятаю, з яких причин.
У підсумку я залишився без інтернету. Виявляється, він мені не потрібен. Дізнавався інформацію з телевізору... Жартую. Без кабельного інтернету. Цілком вистачало мобільного. Роздавав собі з телефону на ноут, і фільми спокійно дивився, і все на світі робив.
А в Києві цей фокус чомусь не вдався. В Києві навіть інтернет не роздається... Все, все, я не буду, кияни, я знову жартую, пробачте[прикол для тих, хто слідкує за мною в інсті; і так, я вже живу в Києві]. Щоб дотягнути до часу оновлення пакету мобільних послуг, мені довелося, здається, три рази(соромно у цьому зізнаватись) поповнювати рахунок на 100 грн.
Хто знає, як це, коли немає інтернету? Це ніби без кисню. Ні допис неможливо зробити, ні подивитися, хто подивився твої сторіс... Жах.
Потрібен кабельний інтернет. Обрав два варіанти. В одному дуже приємна дівчина в службі підтримки, але жахливі відгуки. В іншому — чудові відгуки, але такий неприємний, непрофесійний тіп на зв'язку з клієнтами... Ну от як така компанія може надавати гарні послуги, якщо вони проколюються на першій же ланці? А ті, інші, може, єдине добре, що вони мають у себе — дівчину з кол-центру?
Кому вірити? Негативні відгуки можуть писати конкуренти. 
Єдине, що я точно знаю — мій інтернет буде не від «Волі». У відгуках їх так і називають — «НеВоля». І дорого, і неякісно. Бінго.


Instagram @deni_look_in

Читати також


up