Співачка ANGELA презентує свій новорічний хіт «Новий рік»

Співачка ANGELA презентує свій новорічний хіт «Новий рік»

Українська артистка ANGELA закінчує свій тріумфальний рік виходом нового святкового хіта — «Новий рік». Співачка, титулована королева краси та суспільна діячка випустила тематичну пісню, яка присвячена усім українським родинам, охочим відчути щастя та тепло хоч на мить.

Пісня є четвертим за рахунком та останнім у цьому календарному році релізом виконавиці, яка штурмом взяла українські радіоефіри. Зірка продемонструвала весь діапазон емоцій з хітами: «Твої очі», «Відпусти» та «В оригіналі», ставши одним з найбільших відкриттів року, що минає.

«Новий рік» — найбільш вайбовий, та світлий трек яскравої артистки, який покликаний налаштувати усіх на святковий настрій: «Новий рік — улюблена пора року. У цей сезон я відчуваю себе маленькою дівчинкою, знову вірю в те, що все буде не просто добре, а на всіх нас чекає чудо. Я плекаю в собі ці відчуття та вчу своїх дітей сміливо мріяти та не боятися своїх бажань», — розповідає артистка та за сумісництвом щаслива мама.

Сама ANGELA зуміла реалізувати свою мрію у 2023 році та хоче надихнути своїм прикладом інших людей: «Рівно рік назад я лише могла мріяти про те, що маю зараз. Я завжди боялася йти за бажаннями та наважилася втілити дитячу мрію лише після того, як зрозуміла, що жити треба зараз, тому що завтра може не бути», — розповідає співачка.

Але ANGELA розвивається не тільки у музиці. У році, що минає, співачка остаточно стала однією з найтитулованіших королев краси у світі. Так, артистка стала переможницею конкурсу «ТOP 50 MOST BEAUTIFUL FACES WORLDWIDE 2023» та нагороду від редакції міжнародного глянцю Topcity, Під самий кінець року, ANGELA отримала одну з найпрестижніших нагород на міжнародному конкурсі в ОАЄ — Mrs Grand Queen Universe 2023 у категорії «Місіс». Крім того, зірка отримала титул другої Mrs Grand Queen Universe та була визнана Queen of Creative Ukraine.

«Я рада представляти свою країну у такі важкі та важливі часи. Україна та її представники повинні ще частіше з'являтися на важливих івентах і розповідати про те, що коїться у нас. Зараз це вкрай важливо, і я рада, що можу стати одним з амбасадорів нашої країни», — розповіла про свій досвід співачка.

Останні дні 2023 року стануть для ANGELA вкрай насиченими. Зірка виступить у столиці на благодійних заходах, головною метою яких є збір коштів на потреби дитячої клініки Охматдит та участь у ще одному престижному заході — Церемонії нагородження ділових кіл України. Зірка отримає Кубок «Досягнення року-2023». Таким чином, ділова спільнота відзначила її успіх у 2023 році.

«Я щиро вдячна життю та всім, хто причетний до того, чого я могла досягти у цьому році. Бажаю кожному з нас тепла, безпеки, щастя, любові, добробуту та звісно  — перемоги. Пам'ятайте, що ви можете все, у будь-які часи, просто йдіть за своєю мрією», — розповіла зірка.

Позитивний хіт “Новий рік” доступний вже на всіх стримінгових майданчиках.

Текст пісні "Новий рік":

Новий рік

З білим снігом він прийде

Новий рік

Щастя нам всім принесе

           .1.

Збудуться бажання всі

Новий рік вже на поріг

Заспіваємо разом

Стало білим все кругом

І ялинка вже горить

Пронесеться він як мить

Ми танцюємо разом

Ну мо всі let’s go, come on

Брідж

Подарунки все лежать

Вогники скрізь мерехтить

Заспіваємо разом

Буде весело кругом

       .2.

А зима весела в нас

На ялинці сто прикрас

Грає срібними зірками

Веселиться тато й мама

Ми зібралися сімʼєю

Разом з піснею моєю

Веселитися, співать

Новий рік вже зустрічать


Читати також