Співачка Лісан презентувала нову пісню «Паливо»

Співачка Лісан презентувала нову пісню «Паливо»

Лісан - це нова українська співачка. Її стиль можна охарактеризувати як поп-рок, хоча вона не обмежує себе рамками. У своїх піснях Лісан виказує підтримку людям, розказує історію, що надихає жити далі, творити та відчувати

15 грудня виходить нова пісня співачки Лісан “Паливо”, що була призначена для розпалювання тепла як у прямому, так і у переносному розумінні.

Це ніжна і світла пісня про кохання, що тільки зароджується. В той же час - співачка придумала ініціативу, яка зможе доставити тепло не тільки до сердець, а і подарувати його тим, хто його потребує найбільше.

Лісан згадала шкільні уроки хімії та знайшла спосіб зробити грілки в домашніх умовах, щоб згодом передати їх військовим. Співачка пропонує приєднатися до збору, щоб купити матеріали, або ж - може навчити зробити грілки вас.

Я написала її передивляючись старі фотографії з останнього мирного Нового року, коли ми всі ще не знали, що таке війна, і найголовнішими були наші особисті почуття. Мені хочеться, чтоб цей мирний, теплий та затишний світ повернувся і знову став нормою для кожного. Тому я придумала ініціативу, що допоможе дати хоча б трохи тепла людям, які цього потребують.”

Лісан планує випускати по одному треку в місяць, адже саме такий режим тримає в тонусі і саму співачку, і її слухачів. Вона активно веде соцмережі, прислухаючись до своєї аудиторії і підтримуючи з нею постійний контакт.

Читати також


up