Співачка Soche’vichek випустила новий сингл «Поруч»

Співачка Soche’vichek випустила новий сингл «Поруч»

Співачка Soche’vichek невдовзі після своєї дебютної пісні «Друг» випустила нову композицію, яка називається «Поруч». В ній вона торкається теми кохання та його пошуків. Їй цікаво писати пісні про свої життєві роздуми, переживання  та усвідомлення, які, на її думку, можуть бути комусь в нагоді. Аранжувальником композиції знову став Андрій Щапов, відомий по роботі з іншими відомими артистами.

Андрій Щапов про пісню «Поруч»: «Кожна пісня Яни це завдання із зірочкою, тому, що вони досить не стандартні і по сенсу і за структурою. Тому ми певний час витрачаємо, щоб дійти до згоди і зафіксувати головні моменти. Задача завжди полягає в тому, як це так показати, щоб підкреслити оригінальність, передати певну атмосферу та сенс пісні. На мій погляд в результаті вийшла дуже гарна лірична пісня.»

Яна Сочевічек про пісню «Поруч»: «Щодо сенсів... Вірш був написаний під час роздумів про "кохання" у спробі розібратися що це. Що саме ми так чекаємо та шукаємо в житті і чому існування без нього таке нестерпне? Хтось на нього чекає все життя і так не знаходить… Не вміючи кохати, змучені з подертими серцями ми зустрічаємо таких самих нещасливих людей і намагаємося будувати щось разом, щоб не відчувати самотності. Ми боїмося самотності як смерті, наче людина без пари є хворою. І знов розбиваємося один об одного, тому що пластирем рани не загоюються. Йдемо далі, невпинно шукаючи інших... Кричимо до хрипоти, щоб хтось почув... З часом приходить розуміння, що самотність лікує. Навчившись бути одному, шукаючи в середині себе найбільші скарби, ставши найцікавішою людиною для себе, збираючи по молекулам свою особистість та пізнаючи життя через діяльність, яка зцілює тебе, ти розумієш, що жодна людина не зашиє твоє серце крім тебе самого. Так що ж це за ілюзорна любов була, про яку ти мріяв роками? Ліпив скульптури неіснуючих образів, створював в голові казки із неймовірними сюжетами, проживав вигадане життя та чекав, що хтось прийде та витягне із тебе найкраще, навчить любити. Шукаючи людину, яка зможе полюбити тебе так сильно і так щиро, ти знаходиш її в собі . В тому, хто завжди був поруч…»

Нагадаємо, що Soche'vichek - це музичний проєкт донеччанки Яни Сочевічек, яка в минулому працювала з артистами в ролі піар  та концертної менеджерки, пізніше опанувала професію фотографа, а майже два роки тому, опинившись в Італії через  повномасштабну  війну, почала писати та виконувати власні  пісні.  Живучи  в маленькому італійському містечку,  вона почала реалізовувати свої пісні без фінансових можливостей, використовуючи тільки свої знання та вміння, щоб розвиватися  в творчому  напрямку. Сьогодні співачка постійно займається вокалом, пише пісні, вчиться грати на музичних інструментах, працює над собою, опановує  процес зйомки  відео до власних  пісень, монтує контент та займається активним просуванням пісень на своїх сторінках в соціальних мережах.


Читати також