Alex Hast презентує свій новий трек «Quack»

Alex Hast презентує свій новий трек «Quack»

Alex Hast - електронний продюсер з м. Київ, Україна. Колишній гітарист метал-гуртів Chasing Embers і Kthona. Після успішних експериментів з електронною музикою в TikTok, змінив фокус на створення власного електронного DIY проекту.

Цей трек виник дуже спонтанно. Моя подруга зняла відео з качкою в парку в Німеччині, і без зайвої думки скинула це мені. Але мій хворий (у гарному сенсі) мозок одразу почув ідею, і я майже одразу засів семплувати цей богоподібний "кряк". Залишилось тільки обрамити це качовим інструменталом, та зняти відео, ще більш крінжове, ніж сам трек.

Трек Quack! - це подяка качкам просто за те, що вони існують і роблять для нас "кря кря". Тому я буду щиро радий, якщо цю чудову качечку почують не тільки я і мої сусіди (дякую їм за терпіння), а і весь світ.

Alex Hast - це суто експериментальний проект, тому він абсолютно неформатний, і мало хто може повністю його зрозуміти. В майбутньому я хочу створити декілька ще більш дивних релізів, після чого планую повернутись до інструментальної музики.


Читати також