15-01-2024 Розваги 2092

Нові фільми, які вже можна переглянути онлайн. 15.01.2024

Новинки кіно 2024. Що можна побачити в інтернеті онлайн. 15 січня

Редакція порталу Експеримент знову підготувала новий список нових релізів онлайн-кінотеатрів і стримінгових платформ, а також топових торрент-трекерів. На вас чекає різножанрова добірка з короткими та ультракороткими описами.

Приємного перегляду та мирного нам усім неба.

Зліт / Lift

Колишня дівчина та агенти ФБР умовляють професійного злодія та його команду здійснити «неймовірне пограбування» на борту літака Boeing 777, який летить з Лондона до Цюриха, і запобігти терористичній атакі.

Нечиста совість / Cattiva coscienza

Філіппо - щедра людина, бездоганний адвокат та дуже вірний бойфренд. Чи можна бути таким бездоганним? Так, якщо в тебе є совість, яка щохвилини підказує, як чинити правильно. Але все йде не так, коли в життя Філіппо втручається досвідчений менеджер докорів сумління, готовий на все, щоб здобути премію.

Замкнена / Locked In

Нещасна наречена Ліна змушена мати справу з пригніченою і тендітною свекрухою Кетрін. Щоб урятуватися від домашніх проблем, Ліна заводить інтрижку на стороні, яка обертається великими неприємностями — таємницями, зрадою та навіть убивством. Все це може бути частиною змови проти неї.

Снігова спільнота / La sociedad de la nieve / Society of the Snow

1972 рік. Уругвайський літак терпить аварію в самому серці Анд, і тим, хто вижив, доводиться сподіватися тільки один на одного. Опинившись у пастці в одному з найнедоступніших місць на планеті, вони змушені вдаватися до крайніх заходів, щоб залишитися живими.

Залишені / The Holdovers

Грудень 1970 року. Учні академії Бартон, престижної закритої школи для хлопчиків, роз'їжджаються на різдвяні канікули, але кілька невдах, батьки яких не можуть або не хочуть забирати їх, змушені залишитися на кампусі. Доглядати за хлопцями призначено ненависному вчителю історії містеру Ганему — принциповому прихильнику суворих педагогічних методів, і кухарці Мері, яка сумує за загиблим у В'єтнамі сином.

Крива дорога / He Went That Way

Знаменитий дресирувальник та шоумен Джим Гудвін опиняється на пустельній дорозі зі своїм ручним шимпанзе Спанкі – телезіркою популярного шоу. По дорозі вони підбирають супутника, не підозрюючи, що це серійний вбивця. Дорога перетворюється на нескінченну гонку зі смертю, де кожний поворот загрожує новою небезпекою. Чи вдасться Джимові та Спанкі залишитися живими?

Фрілансер / Freelance

Під час виконання бойового завдання у Пальдонії загін американського спецназу потрапляє у засідку. Декілька бійців гинуть, а Мейсон Петтітс отримує серйозну травму спини, через що він змушений залишити службу і стати юристом. Тепер у нього є дружина і дочка-школярка, мирне життя його обтяжує, і він часто згадує колишні армійські дні. Якось його колишній командир, який відкрив свою приватну військову компанію, умовляє Мейсона виконати нескладне завдання і непогано при цьому заробити. Необхідно стати охоронцем журналістки Клер Веллінгтон, яка вирушає до Пальдонії, щоб взяти інтерв'ю у місцевого диктатора. Але «нетяжка роботя» перетворюється на зону бойових дій, коли Мейсон і Клер опиняються в епіцентрі державного перевороту.

Кільцева дорога / Loop Track

У пішому поході новозеландським бушем випадково зустрічаються четверо туристів. Перезнайомившись, вони вирішують шлях продовжувати разом і знатно веселяться дорогою між лісовими хатинками. Окрім одного із супутників, якому від початку шляху здається, що щось небезпечне стежить за ними з густих чагарників.

Камерний фільм жахів із Нової Зеландії, який подекуди примушує згадати класику жанру — то «Пікнік біля Навислої скелі», то «Відьму з Блер».

Рольові ігри / Role Play

Розмірене життя звичайної подружньої пари перевертається з ніг на голову, коли дбайливий і люблячий чоловік дізнається, що його дружина — першокласна найманка, на яку відкрили полювання найкращі кілери світу. Щоб вижити, подружжю доведеться знову познайомитися один з одним і діяти спільно. Не такі рольові ігри вони планували на річницю шлюбу.

Солодкі мрії / Zoete Dromen / Sweet Dreams

Голландський цукровий магнат раптово вмирає на віддаленому острові в Індонезії, залишивши дружину Агату в розпачі. Їхній син Корнеліс та його вагітна дружина Жозефієн приїжджають з Нідерландів, щоб успадкувати родинну імперію.


Читати також