Яку друкарню обрати для друку книжок?

Яку друкарню обрати для друку книжок?

Це дуже важливе питання, адже від якості друку книжки і її зовнішньої привабливості залежить майбутній попит на неї. Отже, складемо перелік вимог до друкарні. 

Друк книжок: які послуги має надавати друкарня

Пошук друкарень починається з огляду їхніх сайтів. Варто звертати увагу лише на ті, що дають детальну інформацію, пропонують портфоліо виконаних проєктів, повідомляють розцінки на всі види робіт. 

Оскільки для успіху книжки велике значення має якість текстового матеріалу, рукопис потребує корегування і редагування. Це не є обов’язковою вимогою, але бажано довірити його перевірку фахівцям. 

Ще одна затребувана послуга – розробка дизайну майбутнього видання. І це не тільки тип палітурки і вибір паперу, а кропітка робота зі створення художнього образу книжки, оздоблення обкладинки, формування текстових фрагментів, їхнє доповнення ілюстративним або іншим графічним матеріалом.

Отже, надійна друкарня повинна мати у штаті спеціалістів з усіх видів додрукарської підготовки.

Велике значення має друкарське обладнання, що його використовує друкарня. Краще віддавати перевагу сучасному цифровому - воно не обмежує замовника у накладі, дає можливість надрукувати сигнальний примірник, дозволяє будь-якої миті додати зміни у макет і виконати друк додаткового накладу. Обираючи друкарню, варто звернути увагу на перелік форматів друку, який вона пропонує (він має бути досить великим). Це також стосується типів палітурки та способів з’єднання сторінок. 

Не менш важливим аспектом є післядрукарський супровід. Поважні друкарні мають власні каталоги видань, які розповсюджують серед бібліотек і книгарень. Це чудова можливість для автора познайомити зі своєю книгою широкий загал. 

ТАКИБУК: якісний друк книг 

Тим, хто вирішив надрукувати книгу, радимо довірити цей процес фахівцям друкарні ТАКИБУК.

Клієнтоорієнтовані менеджери друкарні дають детальні консультації щодо умов співпраці та широких можливостей з виготовлення книжок будь якого напряму і ступеню складності. Профільні фахівці з додрукарської підготовки, що мають відповідну філологічну та художню освіту, зроблять рукопис досконалим, запропонують варіанти ілюстрацій та оздоблення обкладинки, сформують макет, що повністю відповідатиме сучасним тенденціям книжкового мистецтва, а також підкреслить авторське бачення і характерну індивідуальність книжки. 

Досвідчені поліграфісти ТАКИБУК у найкоротші терміни виконають роботи з друкування книжок і їхнього остаточного оздоблення. Залежно від накладу і виду палітурки, цей процес займає у ТАКИБУК від двох годин до кількох днів. 

Надрукувати книгу в ТАКИБУК – вигідно і легко

На сайті друкарні ТАКИБУК представлені актуальні розцінки послуги «друк книг». Ціна вказана для різних форматів, видів палітурки та матеріалів. За допомогою інтуїтивно зрозумілого онлайн-калькулятора кожен зацікавлений відвідувач може самостійно розрахувати вартість друку книг онлайн (залежно від накладу) й обрати варіант, що відповідатиме його побажанням і бюджету.

Усі книжки безкоштовно отримують від друкарні власний ISBN код

ТАКИБУК є частиною видавничої групи «ГЕЛЬВЕТИКА» і пропонує своїм клієнтам можливість розміщення відомостей про їхню книгу в каталозі й інтернет-книгарнях групи для поширення видання серед потенційних читачів. 

Серед додаткових послуг друкарні ТАКИБУК – безкоштовна доставка накладу замовникові. 

Обравши для друку книжки друкарню ТАКИБУК, ви отримаєте надійного партнера, вартого довіри, тел. +38 050 555-00-69. Website https://takibook.od.ua/.


Читати також