Виготовлення та друк на тканинних сумках – ефективна стратегія реклами

Виготовлення та друк на тканинних сумках – ефективна стратегія реклами

Тканинні сумки-шопери з логотипом або іншим зображенням – це інструмент, який чудово підходить для просування бренду та підвищення лояльності клієнтів. З одного боку, пошиття і друк на бавовняних сумках обходяться недорого. З іншого - такий корисний подарунок сприймається більш позитивно, ніж листівка. Це означає, що реклама вашої компанії, продукту чи послуги буде на очах як у власника сумки, так і його оточення.

Компанія «DBAY Print», яка працює на ринку рекламно-сувенірної продукції України з 2004 року, пропонує нанесення різних зображень на сумки за допомогою сучасного обладнання. Фахівці компанії готові допомогти у розробці дизайну та макетів зображень для нанесення, а також порадити технології нанесення. Виконуються заявки будь-якого обсягу та складності. Причому в кожному конкретному випадку — чи то нанесення фотографії на один виріб, чи друк лого на сумках гуртом — компанія запропонує замовнику максимально комфортні умови співпраці.

Варіанти друку на бавовняних сумках

Обладнання поліграфії «DBAY Print» включає машини для сублімаційного, трафаретного, термотрансферного друку. Завдяки цьому існує можливість підібрати оптимальне рішення, яке найбільш повно відповідає поставленому завданню. Зокрема, ви можете замовити:

  • Друк на бавовняних сумках. Здійснюється як на готових виробах, так і з попереднім індивідуальним пошиттям. У другому випадку можливий друк у крій виробу, тобто без порожньої рамки по краях.
  • Друк на сумках-шоперах. Такі моделі сумок мають пристойний вигляд, тому користуються великим попитом у жінок та дівчат. Бажаєте, щоб вашу рекламу побачила максимальна кількість людей? Вибирайте друк на шоперах!
  • Друк на поясних сумках. Через невеликий розмір найбільш доречно на таких виробах виглядає логотип або слоган. Але ви можете замовити друк будь-якого іншого зображення.

За собівартістю бавовняні сумки не набагато відрізняються від пластикових пакетів, але приносять менше шкоди довкіллю. Розмістивши на них фірмову символіку, ви зможете не лише прорекламувати компанію, а й продемонструвати відповідальне ставлення до навколишнього середовища.

Як розраховується ціна друку на сумках?

Вартість друку на сумках залежить від кількох факторів:

  • обсягу партії: чим більше виробів, тим нижча собівартість однієї штуки;
  • технології, за допомогою якої виконуватиметься нанесення зображення на сумку;
  • складності та розміру зображення, а також кількість кольорів, що використовуються.

Щоб дізнатися, скільки коштуватиме друк на сувенірах, одязі, сумках, скористайтеся безплатною консультацією. Фахівці поліграфії «DBAY Print» уточнять деталі та розрахують суму.


Читати також