Як вибрати зимові штани для дитини

Як вибрати зимові штани для дитини

Зимовий гардероб малюків повинен бути підібраний так, щоб їм було тепло та комфортно. Важливим елементом одягу у цей період є зимові штани. У цій статті ми розповімо, які штани обрати, щоб ваша дитина не мерзла.

Які бувають дитячі зимові штани?

Обираючи зимові штани для дівчинки чи хлопчика, варто звернути увагу на три основні типи цього елемента одягу:

  • Лижні штани стануть в пригоді не тільки для поїздок у гори, катання на лижах або сноубордах, але й для ігор у снігу та прогулянок в морозну погоду. Такі штани добре утеплені та виготовлені з водовідштовхувального та вітрозахисного матеріалу. Більшість моделей цих зимових дитячих штанів оснащені додатковими підтяжками, які забезпечують комфорт під час ковзання зі схилу чи ігор у снігу та гарантують, що штанці не будуть спадати.
  • Теплі спортивні штани – класика, яку діти можуть носити восени, взимку та навесні. Вони зручні, не обмежують рухів і з них можна створювати різні стилізації для дитини будь-якого віку. Зимові штани для дітей повинні насамперед забезпечувати достатнє тепло, тому, вибираючи спортивні штани, варто зупинитися на тих, які знизу мають м’який утеплювач або виготовлені з флісу. Важливим елементом зимових спортивних штанів також може бути шнурок або гумки внизу штанин. Це дозволить максимально зберегти тепло тіла й буде добре поєднуватися з зимовим взуттям, наприклад черевиками, в які можна легко вдягнути звужені штани.
  • Джинси. Діти старшого віку, котрі приділяють більше уваги моді й актуальним трендам, можуть носити джинси як зимові штани. Однак, коли на вулиці сильний мороз, ми рекомендуємо доповнити такі штани додатковим шаром одягу, яким можуть бути, наприклад, лосини, теплі колготки чи тонкі легінси. Це забезпечить максимум тепла та модного стилю!

З чим поєднувати дитячі зимові штани?

Дитячі зимові штани – не єдиний елемент стилю, про який потрібно пам'ятати в морозну пору року. Щоб мати надійне зимове вбрання для вашої дитини, теплі штани потрібно доповнити наступними предметами гардероба:

  • Легінси чи лосини – предмети одягу, які будуть додатковим шаром тепла при носінні тонших зимових штанів.
  • Взуття має поєднувати тепло, комфорт і водонепроникність.
  • Шапка, шарф і рукавички – набір, який точно стане в пригоді як для зимових розваг на снігу, так і для щоденного використання (по дорозі до школи чи на прогулянці).

Незалежно від того, який зимовий одяг потрібен вашій дитині, в інтернет-магазині ilovemommy.com.ua ви обов'язково підберете правильний розмір і модель!


Читати також