Чому велосипеди Merida такі популярні?

Чому велосипеди Merida такі популярні?

Тайванська компанія Merida – один із найбільших веловиробників у світі. В асортименті бренду можна знайти велосипеди будь-якого типу - як аматорські, так і моделі для професійних велоперегонників. Їх можна купити у 79 країнах світу. Щоб ознайомитися з асортиментом доступних в Україні моделей, відвідайте сайт Merida Bikes Ukraine.

Де виготовляються велосипеди Merida?

Велосипеди Merida популярні в Європі, і недарма, адже саме тут відбувається велика кількість змагань з велоспорту. На змаганнях спортсмени можуть перевіряти нові технології бренду на практиці. При цьому марка спонсорує не лише окремих спортсменів і команди, а й тренувальні бази та навіть деякі велозмагання. Технологічні розробки та випробування готової продукції проводяться в Німеччині, в Європейському центрі досліджень.

Основне виробництво MERIDA BIKES розташоване на Тайвані, а також у КНР та Німеччині. Власними силами компанія створює практично всі основні деталі велосипедів:

  • рами (з алюмінію чи карбону);
  • сідла;
  • кермові колонки;
  • ободи;
  • підсідельні штирі;
  • виноси керма;
  • покришки.

На навісному обладнанні компанія, як правило, не економить і оснащує свої байки навішуванням Shimano (Японія) або SRAM (США) рівня від любительського до профі, а також закуповує компоненти в інших провідних виробників. Таким чином, у велосипедах Merida поєднуються західні високотехнологічні рішення та ефективне азійське виробництво. На деякі моделі компанія MERIDA BIKES Україна дає довічну гарантію.

На заводах Merida алюмінієві рами виготовляються виключно за допомогою роботизованого зварювання. Тому вони виходять надзвичайно міцними та надійними, а шви – рівними та акуратними.

Найвідоміші технології Merida

  • Виготовлення гладкого карбону без вад і складок на внутрішній частині рами. Для цього застосовуються спеціальні вставки з силікону, які виймаються, коли рама готова. У результаті створюється ідеально гладке волокно.
  • Модульний наконечник – власна розробка Merida. Це спеціальна вставка, що збільшує довжину кермової склянки на 3-6 см. Завдяки цьому велосипедист може вибрати оптимальне положення при їзді.
  • Двокамерна технологія – це спеціальні ребра жорсткості, які використовуються у передніх вилках деяких моделей. Це покращує керованість велосипеда, його амортизаційну гнучкість і загалом підвищує безпеку їзди.
  • Internal Cable – розташування системи проводів усередині рами, що застосовується переважно на дорогих моделях. Завдяки цьому троси не тільки не заважають під час їзди, але й менше піддаються зносу, що робить всю систему більш довговічною.

В асортименті компанії MERIDA BIKES UKRAINE присутні моделі буквально для всіх велоспортивних дисциплін. Є гарний вибір найнерів, а також моделей із колесами 27,5 дюйма. Крім дорослих велосипедів, на сайті meridabikes.in.ua представлені дитячі байки з полегшеними рамами.

Читати також


up