Гурт Amberwhale випустив новий трек «Іду на Ви»

Гурт Amberwhale випустив новий трек «Іду на Ви»

Стрімко набираючий популярність гурт Amberwhale випускає новий сингл під назвою «Іду на Ви». Еклектичний трек поєднує в собі краще з таких жанрів, як: рок, поп, електроніка та навіть реп. Сингл здивує свіжим, складним та водночас зрозумілим для широкого слухача саундом.

Нагадаємо, що засновниками бренду Amberwhale є два брати — Андрій та Василь Федчики, які роблять музику вже понад 10 років. Протягом всього цього часу дует розширював творчі та стилістичні кордони жанру рок-музики, роблячи її цікавішою для широкої аудиторії.

Офіційний дебют проєкту Amberwhale відбувся лише у 2021 році, коли світ побачили сингли «Навиворіт» та його англомовна версія Inside Out  та Hanging By A Thread. Дебютний альбом гурту затримався через російську навалу та вийшов лише у 2023 році  Тоді ж вийшли й «пісні війни» від Amberwhale — «Подалі від Вікна», «Нащадок Козаків» та ліричний сингл «Тепло Твого Кохання».

Наступним етапом у кар'єрі проєкту став сингл  «Іду на Ви», який має усі перспективи стати великим радійним та стримінговим хітом в Україні. Стилістично пісня «Іду на Ви» дуже різноманітна і не дасть слухачеві ані сумувати, ані перевести подих. Хлопці підготували для нас спокійний куплет, хуковий приспів, реп-куплет, жвавий передприспів, ліричний бридж і розривний останній куплет.

Але хітове звучання, не головна принада треку. Василь та Андрій Федчики, як завжди, створили змістовну лірику, яка чіпляє кожного: "«Іду на Ви» — це перш за все про злам внутрішніх бар'єрів, про гартування свого власного «я» часто всупереч навколишньому світу, а не завдяки йому. Пісня покликана показати, що людина справді є творцем своєї долі. Цей трек - нагадування для самих себе і кожного, хто її почує, що все буде краще і з кожним днем ми рухаємося вперед", — розповіли хлопці.

Пісня має і основний меседж: «Перед тим, як кинути виклик світу, спочатку треба випробувати себе, дізнатися чого ти насправді вартий», — заявили автори.

Ми живемо в складні часи та у прямому сенсі, кожного дня боремося із внутрішніми бар'єрами та з зовнішніми ворогами. Тому, трек «Іду на Ви» повинен заряджати енергією, дарувати віру та нагадувати, що ми можемо все.

Трек Amberwhale — «Іду на Ви» вже зараз доступний на усіх майданчиках.


Читати також