Наталія Могилевська: як обстріл Кривого Рогу змінив плани концертного туру співачки

Наталія Могилевська: як обстріл Кривого Рогу змінив плани концертного туру співачки

12 березня Наталія Могилевська прибула до Кривого Рогу  з запланованим концертним туром «Одне велике серце». Перед самим початком концерту у місті пролунали вибухи від ракетної російської атаки. Артистка записала відео разом зі своєю командою, які чекали на відбій повітряної тривоги. Наталія повідомила, що команда не починає концерт. 

«Ми в Кривому Розі, зараз шалені вибухи. Ми не можемо почати концерт. Я хочу передати всім підтримку, ми в коридорі", — заявила Наталія. 

Співачка тоді ще не знала про влучання в житлові будинки. Аби підняти дух команди та підписників, Могилевська заспівала одну зі своїх композицій. А потім розмірковувала, чи слід їм спуститися у підвал. 

Після відбою тривоги Могилевська розпочала концерт, але їй повідомили, що внаслідок атаки є загиблі і постраждалі. Дізнавшись про жахливі новини, співачка зупинила музичну програму і прибула на місце влучання, щоб допомогти мешканцям. 

«Я зупинила концерт і поїхала питати чи потрібна моя допомога. Ми спільні зараз в цьому горі! Я була на сусідній вулиці і могла також опинитися на цьому ж місці!», -  розповіла артистка. 

Нагадаємо, що 16 березня Наталія Могилевська представить великий сольний концерт «Одне велике серце»  у столиці, на сцені концертного залу «Україна». 


Читати також