SODIRAY і MERKURII презентували спільний сингл «Молодим»

SODIRAY і MERKURII презентували спільний сингл «Молодим»

Ця співпраця є унікальною, оскільки поєднує різні музичні світи обох артистів. Merkurii, привносить у музику свій унікальний стиль. SODIRAY, талановитий хіп-хоп виконавець, додає до міксу свої харизматичні тексти.

Концепція релізу SODIRAY і MERKURII

Артисти хотіли створити музику, яка була б одночасно доступною і експериментальною. Вони використовували поєднання чіпких мелодій, потужних бітів і несподіваних звукових ефектів, щоб створити звуковий ландшафт, який захоплює і занурює слухачів.

Крім того, артисти хотіли використати свою музику, щоб передати послання позитиву і самовираження. Вони вірять, що музика може надихати людей бути собою і слідувати своїм мріям. Вони сподіваються, що їхня музика надихне людей танцювати, спілкуватися і насолоджуватися моментом разом.

Ідея, яку артисти планують донести до слухачів:

  • Музика може бути потужним інструментом для об'єднання людей і створення відчуття спільноти.
  • Музика може надихати людей бути собою і слідувати своїм мріям.
  • Музика може принести радість і щастя в життя людей.

Артисти сподіваються, що їхня спільна робота принесе позитив і натхнення слухачам по всьому світу.

"Цей реліз - це кульмінація нашої спільної любові до музики і бажання створити щось унікальне і незабутнє. Ми хотіли створити музику, яка б піднімала настрій, змушувала людей танцювати і залишала незабутні враження. І ми віримо, що нам це вдалося", - SODIRAY і Merkurii.

"Ми дуже раді поділитися з вами нашим майбутнім релізом - піснею "Килими", яка вийде незабаром. Ця пісня демонструє наш постійний розвиток як артистів. Ми не можемо дочекатися, коли ви її почуєте!", - додають артисти.


Читати також