Український музикант M1shka розпочинає сольну кар'єру з новим синглом «Погана звичка»

Український музикант M1shka розпочинає сольну кар'єру з новим синглом «Погана звичка»

M1shka, відомий як саунд-продюсер і автор пісень для українських зірок, почав свою кар'єру з треку "Погана звичка". Його вміння пройнято досвідом роботи з Rosalia, що принесло йому "Греммі". Відчувається його унікальний стиль та якість творчості.

Трек “ Погана звичка” написана під час важкого закінчення довгих відносин. Коли, не дивлячись на спільні моменти і іскру, що ще горить між вами, ви розумієте, що бути окремо - це найкраще рішення для обох. Розумієте розумом та не серцем.

В створенні інструменталу я зробив нашарування гітарних партій, які дають відчуття постійного розвитку мелодії. Я пишаюся тим, що завдяки досвіду, який я накопичував роками, я маю можливість повністю створити пісню з нуля.

Мені дуже сподобалася фраза - “ Погана звичка”, бо  саме цими словами я для себе зміг  описати не одні мої відносини. Мені важко сказати просто - “прощавай”. Інколи, піснею сказати легше, ніж сказати в очі, як приємні так і негативні речі. Я відчуваю потребу говорити через музику. Тому дуже вивірено готувався до цього, щоб не говорити про абищо“, - розповів музикант.

З нетерпінням очікуйте на подальші витвори M1shka, який обіцяє продовжувати дивувати своїх шанувальників у цьому році. Слідкуйте за ним у соціальних мережах та стрімінгових платформах, щоб бути в курсі всіх новин і майбутніх релізів!


Читати також