Stella Sezon та Constantine представили модну українську музику в Лондоні

Stella Sezon та Constantine представили модну українську музику в Лондоні

Українська музична діаспора активно представляє нашу сучасну музику на міжнародних ринках. Молода зірка Stella Sezon та співак Constantine відіграли спільний концерт в Лондоні  та представили нову українську сцену представникам музичної індустрії у Британії.

Stella Sezon вже багато років живе та працює за кордоном та пише музику у стилях нео-поп, поп, електроніка, створюючи свій власний творчий світ. Особливістю творчості та життя зірки є те, що вона активно займається йогою та духовними практиками та ділиться цим досвідом зі слухачами. 

Артистка давно живе та працює в Лондоні та поєднує творчість, духовний розвиток з бізнесом, доводячи, що можна займатися улюбленою справою та заробляти на ній гроші.

У 2024 році Stella Sezon відійшла від звичайного формату просування артистів на локальних ринках та почала просувати свою творчість, насамперед, для українців, які живуть по всьому світу, та популяризувати саме українську музику серед носіїв інших мов та культур. 

«Так сталося, що я сама вже багато років живу та працюю за кордоном. Однак, я завжди позиціонувала себе в якості українки та писала пісні українською, навіть тоді, коли це не було мейнстрімом. Зараз, коли ми живемо в діджитальну епоху, ми не можемо відірватися від Батьківщини та завжди в курсі всього, що відбувається вдома», —  розповідає артистка.

«Я певна, що нашій індустрії слід розширювати кордони. Будемо відверті, ще до початку повномасштабного вторгнення по світу постійно жили та заробляли мільйони українців. Зараз — наша спільнота збільшилася в рази. Тепер наші артисти збирають великі майданчики по всьому світу та знайомлять зі своєю творчістю не тільки українців, а й іноземців»,  — пояснила Stella.

Перезапуск власної кар'єри Stella Sezon почала з особистого та чуттєвого треку, який повністю розкрив  її досвід — Kohaju.

Цей хіт — не просто рефлексія за минулим: «Я асоціюю його з концепцією кармічних відносин близнюкового полум'я. Цією піснею я сміливо розповідаю про свій досвід і хочу, щоб ті, хто почують її, відчули себе не самотніми у власних ситуаціях», — розповіла Stella.

Вперше новий хіт співачки вже був презентований наживо у Лондоні. Артистка виконала трек на заході, спеціальним гостем якого став Constantine - український співак, фіналіст Голосу Країни, володар унікального голосу та стилю виконання. Такий захід на честь випуску пісні був тепло прийнятий аудиторією.

У Stella Sezon унікальний підхід до музики, яку вона не відділяє від духовності. Для неї музика та пізнання себе — різні сторони її Всесвіту. Саме тому її треки сприймаються по-особливому та передають особливий настрій. 

Свої духовні практики та знання в якості професійної співачки і композитора вона поєднує у власній студії, в якій вчить гармонії та вмінню розкривати внутрішній світ та у тому числі через спів. 

Трек від Stella Sezon Kohaju доступний на усіх стримінгових майданчиках.


Читати також