Програма «Check Up» у медичному центрі Rixos-Prykarpattya

Програма «Check Up» у медичному центрі Rixos-Prykarpattya

Багато захворювань можуть тривалий час протікати безсимптомно, що ускладнює їх діагностику, а самі хвороби важко лікуються на пізніх стадіях. Тому варто регулярно проходити обстеження, які допоможуть оцінити стан організму. Програма комплексної діагностики у медичному центрі Rixos-Prykarpattya дозволяє вчасно виявити будь-які аномалії та запобігти більш серйозним проблемам зі здоров’ям.

Які аналізи входять до програми «Check Up»?

Одним з найважливіших аналізів, які проводить медичний центр Rixos-Prykarpattya у рамках програми «Check Up», є аналіз крові. Він дозволяє оцінити кількість окремих елементів крові та їх властивості, завдяки чому можна виявити, наприклад, анемію або інші захворювання. Не менш важливим є дослідження рівня холестерину та інших ліпідів у крові, що дозволяє оцінити ризик серцево-судинних захворювань.

Ще один обов’язковий аналіз – аналіз сечі. Він дозволяє оцінити функціонування сечовидільної системи та виявити можливі захворювання нирок або сечовивідних шляхів. Це також метод діагностики порушень обміну речовин, наприклад діабету.

Своєю чергою, консультація лікаря уролога та гінеколога дозволяє вчасно виявити захворювання репродуктивної системи.

Пакети тестів у програмі «Check Up»

Медична програма "Check Up" адаптована до потреб, пов’язаних із віком та ризиком певних розладів чи захворювань. Відвідувачі медичного центру можуть обрати повну (6 днів), або експрес (3 дні) програму обстежень стану організму. Послуга орієнтована на 3 вікові категорії:

  • від 18 до 24 років,
  • від 25 до 44 років,
  • від 45 до 59 років.

Для кожної з цих категорії спеціалісти медичного центру Rixos-Prykarpattya підготували окремі пакети діагностичних досліджень, які дозволяють оцінити загальний стан здоров’я, роботу печінки, нирок, підшлункової залози та інших органів, а також оцінити гормональний баланс, ризик розвитку атеросклерозу та захворювань, пов’язаних зі стресом та неправильним харчуванням.

Кожен пакет послуг в рамках програми «Check Up» передбачає консультацію з профільними лікарями. У разі виявлення відхилень у результатах аналізів може знадобитися проведення додаткових обстежень.

Переваги медичної програми «Check Up»

Сьогодні кваліфіковані лікарі можуть розпізнати багато небезпечних захворювань на ранніх стадіях. Сучасне діагностичне обладнання медичного центру Rixos-Prykarpattya дозволяє виявити вогнища захворювання, навіть якщо вони ще не дають видимих симптомів. Це підвищує шанси на одужання.

Усі методи діагностики є неінвазивними, а процедури проводяться в комфортних умовах. Навіть якщо стан вашого здоров'я на цей час не викликає жодних сумнівів, у будь-якому віці варто витратити кілька днів на ретельне обстеження свого організму.


Читати також