Оренда професійних кортів для гри в сквош

Оренда професійних кортів для гри в сквош

Сквош – це ракетковий вид спорту, який останніми роками набирає популярності в Україні. Щоб грати в сквош Київ потрібен доступ до корту, ракетка, м’яч та відповідний одяг, включаючи взуття. Сама гра полягає (грубо кажучи) на відбитті м'яча від стіни. Це здається простим і нудним заняттям, але на практиці все зовсім навпаки. Сквош вимагає відмінної реакції та хорошої фізичної підготовки. На корті неможливо нудьгувати, і після кожного тренування ви будете виходити втомленими, але задоволеними. Також це чудовий спосіб втратити кілька зайвих кілограмів.

На освоєння сквошу потрібен час та певних зусиль. У KYIV RACKET SPORTS PARK професійні тренери допоможуть вивчити правила й відпрацювати техніку гри, там ви також зможете орендувати увесь необхідний інвентар.

Який вигляд має корт для сквошу?

Для гри в сквош необхідний корт, який з усіх чотирьох сторін огороджений стінами. Кращим покриттям сквош-корту вважається паркет, адже він дає найкращий амортизаційний ефект. Задня стіна корту зроблена прозорою, щоб глядачам було зручніше спостерігати за грою.

Поля підлоги та стін корту розкреслюються відповідно до регламенту розмітки. Для лінії верхнього аута визначена висота 457 см, нижній аут розташовується на висоті 43 см. Лінію подачі прокреслюють на рівні 183 см від підлоги. На бічні поверхні корту наносять потовщені лінії похилу, які з’єднують аути задньої та фронтальної стінок. На фронтальній поверхні відзначають лінії подачі, а на підлозі – квадрати подачі. Ці позначки потрібні лише при подачі м'яча, під час гри вони не враховуються.

Стандартні розміри майданчика для гри в сквош:

  • Довжина: 975 см
  • Ширина: 640 см
  • Висота: 564 см

Чому варто займатися сквошем у KYIV RACKET SPORTS PARK
Гра в сквош у Києві на якісному майданчику дає можливість отримати максимум задоволення та позитивних емоцій. У спортивному центрі KYIV RACKET SPORTS PARK можна орендувати корт або замовити персональне заняття з тренером. Ось кілька головних переваг цього клубу:

  • Близьке розташування до станції метро, що полегшує доїзд з будь-якої частини Києва.
  • Корти обладнані відповідно до найвищих стандартів якості.
  • Можна планувати свій час та вибирати оптимальний графік для тренувань.
  • Головне правило клубу – задоволений клієнт. Персонал працює для того, щоб кожен клієнт отримав максимум позитивних вражень.
  • Професійні тренери допоможуть опанувати техніку гри на індивідуальних або групових заняттях.
  • Є можливість знайти однодумців та завести цікаві знайомства.
  • Спортивний бар та лаунж зона – ідеальне місце для відпочинку після інтенсивної гри.

Клуб ракеткових видів спорту KYIV RACKET SPORTS PARK пропонує недорогу оренду кортів для сквошу в Києві, щоб кожен охочий міг поринути у світ цього захопливого виду спорту.


Читати також