Виконавець teeNsad презентує новий сингл «Нічні квартали»

Виконавець teeNsad презентує новий сингл «Нічні квартали»

Молодий рок-виконавець teeNsad, учасник лейблу GK MUSIC, після недавнього виходу альбому “Rock Me Baby”, презентує дуже енергійний і вчасний для цього періоду часу сингл “Нічні квартали”.

Саме зараз у школах і університетах відбуваються останні дзвоники, випускні вечори, і романтичні та завжди приємні заходи для учнів. Тому артист вирішив скористатися нагодою і написати літній хіт на цю тематику.

Вже по класиці для teeNsad інструментал складається із агресивного звуку електрогітари та акустичних барабанів. Ну і звичайно різноманітний та цікавий голос, який не дає скучати слухачеві протягом усієї композиції. Також є цікавий елемент, який артист вирішив додати у кінцівку композиції - це акустична версія приспіву під класичну гітару у лайв виконанні
teeNsadʼа.

"Я сам не так давно був школярем, і пам’ятаю цей крутий травневий час, коли закінчується шкільний рік. Зараз я вже студент, і через онлайн навчання у нас немає змоги збиратися на такі заходи, але ця пісня допомагає мені ностальгувати і згадувати класні вечори. Особливо памʼятається перша любов, яка була старша на три класи, про що я і згадав у пісні", - розповів артист.

Зараз teeNsad разом з командою налаштований на випуск синглів, більш направлених на поп-рок звучання. Попереду літо, тому чекайте від нього енергійних та веселих релізів.


Читати також