Артисти LANCER та Acee2K презентують легкий літній трек «Хоче любов»

Артисти LANCER та Acee2K презентують легкий літній трек «Хоче любов»

Молодий та талановитий виконавець LANCER презентує новий сингл «Хоче любов». Це легкий та вайбовий літній трек, зроблений в колаборації з артистом Acee2K.

"В роботі описується історія про дівчину «з вищої ліги», в яку я був закоханий декілька років тому, але вона не відповідала мені взаємністю. Згодом, як я досяг певного успіху, дівчина зрозуміла, що все таки кохає мене і намагалася повернути. Проте, вона тільки стала обузою, бо я вже знайшов своє кохання і почуття до неї давно зникли. Це стало для неї великим ударом, адже дівчина не звикла бути відкинутою”, - розповідає артист.

В приспіві використовуються цікава гра слів, яка дуже влучно описує ситуацію:

“...Я не повертаюсь, бо мені всеодно
Вона повертається, ну тіпа why not?”

В першому рядку використовується пряме значення слова «повертатись», тобто він не
повертається до неї. В другому рядку, коли мова йде про дівчину, «вона повертається», тобто стає «повернутою» (шаленіє, зациклюється) на питані чому ж вона отримує відмову.

"Мені здається зараз найкращий момент на цей реліз. Він одночасно і сумний та чуттєвий через свій текст, але і передає цей позитивний літній вайб, через свій драйвовий танцювальний біт. Це ідеальний опис мого тепершнього стану, зазвичай я сумний, через всі проблеми, які відбуваються в світі, але коли сонце гріє в обличчя, я на момент забуваю про все, і просто заряджаюся позитивною енергією", - поділився музикант.

На даний момент артист активно працює над своїм першим альбомом, але паралельно
випускає сингли, щоб підігрівати інтерес слухачів до своєї творчості.


Читати також