Гурт GannaBaby презентує новий сингл «ходжу гола»

Гурт GannaBaby презентує новий сингл «ходжу гола»

25 травня 2024 гурт GannaBaby презентують нову пісню “ходжу гола", яка обіцяє вражати слухачів своєю енергією, “і ми не можемо дочекатися, щоб поділитися нею з нашими прихильниками та широкою аудиторією”.

"ходжу гола" — відверта та провокативна пісня, це маніфест внутрішньої свободи. Це про стан, коли ти остаточно перегорнув сторінку з колишніми і тепер відкритий до нових досвідів. Пісня була написана ще в далекому 2021 році, тому до релізу вона пережила багато змін. Хоч лірика пісні й вийшла доволі інтимною та особистою, музика вражає своїм драйвом та енергією.

"В пісні йдеться про розірвані стосунки, про пошук себе після цих стосунків. Лірика вийшла простою, та водночас глибокою. Так, це не просто про те, як героїня ходить голою по квартирі свого колишнього. Мені дуже подобається її настрій свободи та відсутності обмежень", — коментує реліз фронтвумен гурту, Ганна Нелуп.

Це вже третій реліз у новому складі гурту, яким GannaBaby продовжують свій рух у сторону нового. Багатошарові й складні пісенні структури залишилися позаду, тепер час мелодійних та чіпких поппісень. Гурт вважає, що "ходжу гола" може стати головним концертним хітом.

"Сподіваємося, пісня буде налаштовувати вас на хороший настрій в ці непрості для нас всіх часи. Пісня вийшла дуже запальна, тяжко просто стояти і слухати її, не пританцьовуючи", — додає гурт.

В найближчих планах гурту — ще один реліз. Пісня називатиметься Океан і наразі перебуває на фінальній стадії продакшену. Також цього літа GannaBaby планують видати мініальбом.

Про гурт

GannaBaby - це київський гурт, що складається з Ганни Нелуп та Тимура Соловйова. Грають на стику електропопу, трепу, r&b та інших жанрів. Радіо «Аристократи» охрестили їхній стиль «андеграунд-попом», хоч гурт і не хоче вішати на себе жанрові ярлики. Нещодавно гурт випустив 16-трековий LP-конструктор «Н.Р.А.» (Найкращий Реп Альбом), який напередодні виходив у трьох ЕР. А зараз гурт вже майже завершив роботу над новим ЕР, який планують презентувати вже цього літа.

Послухати музику та отримати більше інформації про гурт можна на їх офіційному веб-сайті або в соціальних мережах.


Читати також