Гурт Третя Хвиля презентує нову пісню «Під небом Києва»

Гурт Третя Хвиля презентує нову пісню «Під небом Києва»

Київський рок-гурт Третя Хвиля 26 травня випустив нову україномовну пісню - "Під небом Києва". Хлопці досвідчені музиканти, але разом зібралися у листопаді 2023 року. У складі  - басист, вокаліст, два гітаристи та барабанщик.

Стилістика треку нагадує фанк з сентиментальним настроєм. Композиція розповідає про повернення до рідного міста і обіцянку бути з ним попри будь-які труднощі.

Музиканти зізнаюся, що вклали у сингл багато зусиль: змінювали кілька разів аранжування та темп, довго шукали потрібне звучання. Робота над треком тривала кілька місяців на студії Wood records разом із звукорежисером Михайлом Лук'яненком.

“Я писав про щемливу мить повернення до Києва, про викарбувані в пам'яті місця. Де б я не подорожував, сюди завжди хочеться повернутися. Тож цей трек - безумовна любов до міста”, - каже автор слів та вокаліст гурту Олександр Куницький.

"Ми вкладаємо багато почуттів у цю пісню, і сподіваємося, що вона зможе доторкнутися сердець наших слухачів так само, як вона торкнулася до нашого. І, можиливо, навіть це стане новим гімн нашої столиці", - зазначає гітарист гурту "Третя Хвиля" Ігор Герасимов.

Це вже друга пісня гурту Третя Хвиля. Попередній реліз треку "Ми тут" можна знайти на всіх стрімінгових майданчиках.

 

В перервах між виступами гурт працює над новими піснями - їх в арсеналі колективу вже 8. Влітку планується запис міні-альбому.


Читати також