Прем’єра вистави «Незабутнє. Триптих» у театрі-лабораторії Vie

Прем’єра вистави «Незабутнє. Триптих» у театрі-лабораторії Vie

Незабутні уроки життя: премʼєра-виклик для глядачів та акторів театру Vie

Перша прем’єра цього літа від театральної платформи «Дім актора» – вистава «Незабутнє. Триптих» – відбудеться 15 і 16 червня о 16:00 у театрі-лабораторії Vie.

У житті абсолютно кожної людини трапляється дещо, що залишається в пам'яті до кінця днів. Подія, яка впливає на наш вибір і залишає незабутній слід у душі. Спогади про це ми зберігаємо в пам'яті – вони формують нашу особистість і визначають наше ставлення до навколишнього світу. Важко навчитися приймати всі моменти життя, – як радісні, так і сумні, – як важливі уроки на шляху до самовдосконалення. Зрештою, наші спогади допомагають нам стати сильнішими і мудрішими, вони стають частиною нашого унікального шляху в цьому світі.

Закон триптиху простий – кожна з картин незалежна і повноцінна сама собою, але всі пов’язані спільною ідеєю, доповнюють одне одного й утворюють масштабне полотно. Три історії, три зустрічі з НЕЗАБУТНІМ розкажуть нам Акторка, Батько-одинак і Ньюзмейкер. «Verba», «Георгій» і «Ти тут, Боже?» – три оповіді, в основі яких лежать тексти сучасних українських і зарубіжних драматургів. У виставі залучена не лише вся театральна команда, а й запрошена гостя – молода запорізька спортсменка Мирослава Пивар, для котрої роль у виставі буде дебютною.

«При роботі над виставою однією із задач був розвиток акторської майстерності наших молодих акторів, пошук нових викликів для них, а моновистава – найважчий жанр. Із сьогоднішнім глядачем треба говорити на актуальні теми, тому взяті були сучасні п’єси. Також, театр – не лише розвага. Ми хочемо розмовляти з глядачем про серйозне, зробити провокацію на серйозні роздуми» – розповідає режисер Віктор Попов.

Також, вчора стало відомо, що Ксенія Бойченко перемогла у Міжнародному кінофестивалі V.i.Z. Film Fest у номінації «Найкраща акторка короткометражного фільму», зігравши головну роль у фільмі «Зустріч». Ця подія стала радісною новиною не лише для знімальної групи і самої акторки, а й для всієї театральної команди «Дім актора». Переможиця зізналася, що ця новина її розчулила аж до сліз. З новими силами та натхненням зараз вона активно готується до прем'єри, де буде грати Акторку.

Нагадуємо, що глядачі зможуть побачити прем’єру «Незабутнє. Триптих» 15 і 16 червня о 16:00 у театрі-лабораторії Vie (адреса: вул. Наукового містечка, 35). Тривалість вистави 2 год 40 хв (з двома антрактами). Вікові обмеження – 18+. Квитки вже у продажу на сайті musin.zp.ua. Додаткова інформація та бронювання за номером +38(095)776-54-32 (Viber, Telegram, WhatsApp).


Читати також