Візит alyona alyona в табір «Незламна мама» від Фонду Маша

Візит alyona alyona в табір «Незламна мама» від Фонду Маша

alyona alyona зустрілася з «незламними мамами»: «Не соромно працювати над собою і просити допомоги в психологів!

Українська реперка завітала в офлайн-табір програми психоемоційної стабілізації «Незламна мама» від «Фонду Маша», щоб познайомитися з жінками, надихнути їх та надихнутися самій.

«А ви знаєте, що на «Незламну маму» їде alyona alyona? Їде вже зараз?», – днями здивувала всіх працівників «Фонду Маша» його співзасновниця Маша Єфросиніна. Візит реперки до одного з таборів проєкту став сюрпризом для учасниць програми. Але дуже приємним сюрпризом.

– Це справді казкова історія з дуже класним закінченням, – говорить менеджерка проєкту «Незламна мама» Валентина Більмач. – Знайома однієї з наших артмайстринь мешкає в одному селищі з alyona alyona. Саме вона стала ініціатором зустрічі реперки з нашими підопічними. До останнього не було зрозуміло, чи знайде Альона час приїхати до нас у гості, тому врешті для жінок це стало величезним сюрпризом!

До речі, це не був концерт, alyona alyona просто спілкувалася з жінками. Вони разом пили чай, розмовляли, звісно, фотографувалися, навіть вітали одну з учасниць проєкту з днем народження. А на згадку «незламні мами» подарували реперці власноруч зроблений будиночок з побажаннями.

– Для мене було важливо приділити увагу і, перш за все, подякувати «незламним мамам», що вони не соромляться працювати над собою і звертатися по допомогу до психологів, – говорить alyona alyona. – Бо це дуже важливо, і з кожним новим днем повномасштабного вторгнення стає ще важливішим. Маю надію, що ці жінки стануть прикладом для інших. Бо вони справді виглядали щасливими. І я розумію, яку величезну роботу проробили разом із психологами, щоб після страшних втрат знову почати усміхатися.

Ми щиро вдячні alyona alyona за час, який вона приділила «незламним мамам», та за енергією, якою з ними поділилася!


Читати також