Співачка YAGODA презентує свій другий альбом «Атоми»

Співачка YAGODA презентує свій другий альбом «Атоми»

«Я визначила з пріорітетами в житті, і розумію, що зараз час йти до своєї мети. Моя мета вже скоро я це відчуваю. Тому зараз активно пишу музику, багато часу проводжу на студії. І альбом «Атоми» - це результат моєї праці», - розповідає YAGODA.

«Атоми» співачка писала  протягом кількох років. Тут є пісні, які YAGODA починала писати кілька років тому, і дописала лише тепер.

До альбому «Атоми» увійшли пісні про жінок, їх долю, і їх самоствердження в суспільстві.Це альбом про жінку, про її різні стани та цінність себе.

Фокус-треком альбому стала однойменна пісня «Атоми».

«Атоми - це різні стани жінки і різні і її періоди від взаємного кохання до розчарування,  до дружби, яка дає новий досвід. Це історія про жінку яка знаходить в собі силу вірити в кохання, рухатися далі незважаючи нінащо. Атом - це  нероздільна частина, так і альбом «Атоми» - це про різні мої грані, про лірику та драйв, про щастя та розпач, про кохання та розчарування -  це те все з чим я нероздільна»,  - каже співачка.

Ключовою фразою, яка проходить крізь весь альбом, є рядок з пісні «Залишаю себе собі». Альбом про самоцінність, яку треба знати, пройшовши певний період у житті.

YAGODA відзняла провокативну відеороботу на фокус-трек альбому «Атоми».

У кліпі співачка зібрала жінок, які зробили себе самі, а саме Тік ток блогери - Аліна Гніденко, Христина Коза, зірковий візажист - Леся Поврозник, радіоведуча - Каріна Дмитраш, стиліст - Анастасія.


Читати також