Прем’єра нової пісні «Тюльпани» від KOLA та Міші Крупіна

Прем’єра нової пісні «Тюльпани» від KOLA та Міші Крупіна

11 червня  відбудеться прем'єра нової ліричної композиції "Тюльпани", яку виконують KOLA та Міша Крупін. Ця пісня стане їхньою першою спільною роботою і вразить слухачів потужною синергією різножанрових артистів.

Після яскравого відкриття нового стилю у треку SALUT PAPA співачка повертається до улюблених її слухачами композицій про глибокі почуття.

Міша Крупін, творчість якого поєднує різні жанри, після нещодавньої премʼєри саркастичного релізу "Пароль", особливо яскраво розкрив свою ліричну особистість в новому дуеті з KOLA.

«Тюльпани» – це пісня про кохання та його непрості моменти. В основі сюжету – історія пари, яка пережила сильний скандал. Через емоційну лірику та ніжні мелодії виконавці розповідають про свої почуття та роздуми після конфлікту, що нагадує кожному з нас про важливість взаєморозуміння та прощення в стосунках. 

«Ця пісня розповідає про те, як любов може поєднувати людей, незважаючи на всі труднощі та конфлікти. Як важливо пам’ятати хороші моменти у стосунках і вміти вчасно розібратися у ситуації для збереження найголовнішого – справжнього кохання. Я дуже задоволена результатом нашої роботи з Мішею і щиро сподіваюся, що слухачі відчують той настрій та ті емоції, що ми заклали у пісню», – прокоментувала прем’єру KOLA.

“Коли KOLA запропонувала заспівати разом “Тюльпани”, я не сумнівався жодної хвилини. Ми дуже різні виконавці, і мені здалося, що для цієї пісні це найкраще рішення. Вона ж якраз про конфлікт і про пошуки спільної мови, якоїсь точки зіткнення. На цьому контрасті ми і зіграли. Впевнений, багато кому це відгукнеться”, – зазначає Міша Крупін.

Текст пісні насичений яскравими образами та метафорами, що передають глибину почуттів та переживань. Зокрема, фраза "Буде нам легше, якщо стерти з пам’яті наше кіно" нагадує, що іноді відпустити минуле – це єдиний шлях до спокою і гармонії.

Поринути у світ глибоких почуттів разом з KOLA та Мішею Крупіним, можна прослухавши пісню «Тюльпани» на будь-якій зручній музичній платформі.






Читати також