Чесно про дружбу: Анна Трінчер та її подруги у шоу «Перепрошую»

Чесно про дружбу: Анна Трінчер та її подруги у шоу «Перепрошую»

Нещодавно на YouTube-каналі Анни Трінчер вийшов новий випуск шоу “Перепрошую”, в якому вона разом зі своїми подругами Diana Gloster, Анітою Соловей та Валерією Андріївною ділиться найвідвертішими моментами свого життя. У кожному епізоді інфлюенсерки сміливо розповідають про свої особисті історії та обговорюють теми, які зазвичай залишаються за кадром.

Темою другого випуску стала дружба. У цьому випуску "Перепрошую" глядачі матимуть змогу спостерігати за глибокими розмовами та спільними враженнями чотирьох подруг, які відверто поділяться своїми переживаннями та досвідом у створенні та підтримці дружніх взаємин. Вони відкрито обговорять цю тему, розкриваючи всі тонкощі стосунків: заздрість, ревнощі та справжнє значення дружби.

“Моя мама часто мене порівнювала з іншими дівчатами, які щось досягли.  Мені довелося з цим працювати і пропрацьовувати це досить багато років”, – розповіла Анна Трінчер.

“Моя найкраща подруга в якийсь момент стала заробляти більше мене. Я дуже сильно заздрила їй і була токсичною”, – поділилася Валерія Андріївна.

“Моя перша панічна атака сталася після сварки з Анітою. Ми посварилися через мій пост”, – поділася Diana Gloster.

“На мене також можуть впливати мої знайомі та друзі, але я завжди буду спиратися саме на свою думку”, – розповіла Аніта Соловей.

Відверті розмови, глибокі думки та життєві історії – все це ви побачите в новому шоу на каналі Анни Трінчер.








Читати також