Неймовірно особиста і щира: нова пісня TAYANNA «Океан»

Неймовірно особиста і щира: нова пісня TAYANNA «Океан»

Українська співачка TAYANNA  27 червня представила свою нову проникливу пісню "Океан", яка вже підкорює серця слухачів своєю глибокою лірикою та неймовірно сильним вокалом. Ця пісня присвячена вічній темі кохання та спогадам, які живуть у нашому серці, навіть коли кохані люди не поряд.

"Океан" нагадує нам про те, як важливо цінувати моменти та людей, які знаходяться поруч, особливо в цей непростий час. Композиція занурює в роздуми про значення людських зв'язків та необхідність берегти важливі моменти життя. Кожен слухач може знайти в цій пісні відгук своїх власних емоцій та переживань.

"Ми всі, як океани – або тонемо в комусь, або топимо когось у собі, якщо не цінуємо моменту справжності, який нам дає Творець. Важливо цінувати тих, хто поруч, і не нехтувати їхніми почуттями. Важливо кохати і дарувати кохання, бо саме в цьому полягає справжній сенс нашого існування", – коментує TAYANNA.

 Особливо у ці важкі часи, коли багато людей втрачають своїх близьких через війну, ця пісня нагадує про важливість любові та підтримки. Ми маємо берегти і цінувати кожну мить, яку проводимо разом з тими, хто нам дорогий.

Запрошуємо всіх меломанів зануритися в океан почуттів разом з TAYANNA та її новою піснею. Сингл вже доступний на всіх музичних платформах.





Читати також