Співачка Gayara презентувала нову пісню «Я закохалася»

Співачка Gayara презентувала нову пісню «Я закохалася»

Вперше автор-виконавець Gayara записала для себе нову пісню про кохання, слова для якої подарував інший автор. Як розповідає в одному зі своїх інтерв’ю Gayara: «Саме текст пісні я почула два роки тому від моєї студентки під час уроку вокалу. Я почала працювати над новими своїми піснями і тут повідомлення: «Я дарую тобі цей текст». На другий день в мене вже в голові народилася ідея, звуки і був готовий приспів».

За словами виконавиці пісні: «Закоханість – це шлях, на якому важливо знайти баланс між розумом і серцем, між обережністю і відкритістю. І хоча не завжди вдається відразу розібратися у своїх почуттях, важливо дозволити собі відчувати і жити повним серцем. Пісня “Я закохалася” – це ода цим переживанням, що нагадує кожному з нас про цінність щирих емоцій і силу справжнього кохання».

Над звучанням пісні артистка працювала остані два роки. І за цей час їй вдалося перейти від формату патріотичних пісень, пісень про біль до лайтових пісень – пісень про кохання, пісень про життєві історії українського жіноцтва. Пісня «Я закохалася» зроблена в форматі поп, але прослідковується реперська подача тексту, якого багато, що надає сильного контрасту у порівнянні з сучасною українською поп-музикою. Це і не дивно, адже це вже інша Gayara, інша музика та інше звучання.

«Я закохалася»… Чи правда це, чи ні  – це вже про особисте. А ми слухаємо нову музику – нову пісню «Я закохалася». Адже вона відображає ті моменти, коли серце стискається від хвилювання, коли кожен погляд і кожне слово набувають особливого значення.

Читати також


up