10.07.2024
Культурна країна
eye 152

КЗ «Публічна бібліотека» Рожищенської міської ради шукає дарувальників

КЗ «Публічна бібліотека» Рожищенської міської ради

У містечку Рожище бібліотека виникла завдяки "Просвіті". За сторінками архівних документів, це було у 1920 році. Протокол від 3 травня цього року зазначає, що необхідно відкрити бібліотеку і за користування літературою брати 2 рублі. Перший документ, який стосується бібліотеки, знайдений нами - це Наказ № 2 від 20 лютого 1946 року. Рік за роком зростав фонд бібліотеки (уже в 1948 році було проведено перший переоблік).

Сьогодні  фонд Публічної бібліотеки становить 18 650 примірників книг. Щороку бібліотека обслуговує 2350 користувачів. У 2024 році проведена актуалізація бібліотечних фондів і  списано 3321 примірників книг. Просимо підтримати нашу бібліотеку та подарувати книги. Ваша допомога допоможе нам оновитити та розширювати наш книжковий фонд, забезпечуючи доступ до якісної літератури для всіх відвідувачів. Дуже потребуємо в оновленні фондів творами сучасних українських та зарубіжних авторів українською мовою, науково-популярну літературу, дитячі книги, енциклопедії тощо.

Нові книги допоможуть нам забезпечити доступ до якісної літератури всім бажаючим, сприятимуть підвищенню рівня освіти та культури в нашій громаді. Новинки значно покращать якість обслуговування користувачів, дозволить залучати нових та істотно вплине на покращення іміджу. Будемо раді будь-якій україномовній книзі.

Наша бібліотека активно бере участь у встановлені рекорду України у партнерстві: Рожищенської громади із Рожнятівською громадою Івано-Франківської області та Горохівською громадою Волинської області у номінації "НАЙБІЛЬШ ЧИТАЮЧА ГРОМАДА"!!!

КЗ "Публічна бібліотека" Рожищенської міської ради сприяють створенню стійкого позитивного іміджу закладу, привабливості, саме з цією метою активно ведеться сторінка закладу у соціальній мережі Фейсбук.

КЗ «Публічна бібліотека» Рожищенської міської ради

https://www.facebook.com/rozhyschelibrary.

Електронна адреса: rozhyshche_library@ukr.net

Підлипна Ілона Левківна
тел.: 0975453086

Читати також


up