23.07.2024
Культурна країна
eye 159

Дібрівська сільська бібліотека філія Публічної бібліотеки ім. Д. Гурамішвілі Миргородської міської ради шукає дарувальників

Дібрівська сільська бібліотека філія Публічної бібліотеки ім. Д. Гурамішвілі Миргородської міської ради

Дібрівська сільська бібліотека філія Публічної бібліотеки ім. Д. Гурамішвілі Миргородської міської ради бере участь у проєкті «Інформаційна підтримка бібліотек» з метою поповнення книжкового фонду.

Мене звати Тетяна. Я бібліотекар маленької сільської бібліотеки Дібрівського кінного заводу, що на Миргородщині. Наша бібліотека - це культурний та освітній осередок Дібрівської громади. Ми проводимо книжкові тематичні виставки, виставки народної творчості, заняття в арт-майстерні «Палітра» з маленькими користувачами. Працює Хаб цифрової освіти, також тісно співпрацюємо з внутрішньо переміщеними особами, хочемо, щоб вони почували себе як удома.

Дібрівська сільська бібліотека філія Публічної бібліотеки ім.Д.Гурамішвілі Миргородської міської ради

Проте зараз як ніколи ми відчуваємо брак сучасної україномовної літератури. У наших користувачів є запити на літературу детективного жанру, любовні романи, сучасні твори для молоді та юнацтва. Є потреба у галузевій літературі, зокрема з квітникарства.

Будемо дуже вдячні за книги!

Адреса ел. пошти: dibrivka_library@ukr.net

 

Читати також


up